DREVJAKT & EFTERSÖK 1


Thams Video
Speltid 143 min
Språk svenska
Artikelnr. DT30

199:-
VIP-pris 59:-

Bli VIP-medlem nu

En DVD-box med 143 spännande minuter med dramatiska drevjakter och lärorika eftersök!


Du får i denna jaktfilmen se hur Mikael hamnar i konstiga situationer som aldrig någonsin hade fått sin förklaring om de inte filmats. Du får följa med på tankeväckande och inte helt ofarliga eftersök på skadade vildsvin - och du får lära dig vad ett transformervildsvin är för något!
 

Denna jaktfilm's DVD innehåller fem utvalda filmer från Jaktflix säsong 2015 - ej tidigare utgivna på DVD!

Drevjakt 1 Mikael har en jaktdag på pass i fantastiskt viltrika marker. Men ur den täta dimman dyker oväntade situationer upp som inte minst visar på hur svårt det är att hantera skott mot vilt som kommer i flock.
Drevjakt 2 Följ med Mikael och Thomas på en händelserik drevjakt i enormt viltrika marker - där vildsvin, kronvilt och dovvilt går i pass om vartannat.
Drevjakt 3 som utspelas en kylig decemberdag på en av de viltrika skånska rullstensåsarna, där vildsvin, dovvilt, rådjur och älg går i pass.
Eftersök 1 Följ med Mikael och Jimmy på eftersök under drevjakt. Filmen tar bland annat också upp när man ska inleda ett eftersök, vad sårskadechock innebär och skillnaden mellan eftersök, dödsök och kontrollsök.
Eftersök 2 Med ställare på spåret. Följ med på fyra eftersök på vildsvin - där den ställande hunden står i fokus. Mikael Tham berättar varför han vill ha med sig en kraftfull ställare på spåret. Han ger också sin syn på avfångning av skadat vilt och betydelsen av att välja rätt sorts kula för skott på ståndskall. 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^