KUNGSLEDENpaket, 2 guider

299:-
VIP-pris 249:-

Bli VIP-medlem nu

Båda vandringsguiderna för Kungsleden

ABISKO-KVIKKJOKK
Det här är en vandringsguide över den norra delen av Kungsleden, från Abisko till Kvikkjokk, en guidebok som ger dig en försmak av det som väntar dig och berättar om allt du behöver veta för att få en så bra och njutningsfull vandring som möjligt. Kungsleden, denna omtalade klassiska vandringsled, är perfekt för nybörjare och bra utgångspunkt för dem som söker fler fjällupplevelser. Du får också mängder av tips om både utrustning, mat, boende, logistik och om saker som gör din vandring njutningsfullare och till ett minne för livet.


KVIKKJOKK - HEMAVAN
Andra delen av Vandringsturer på Kungsleden tar dig vidare från Kvikkjokk till slutet (eller början) i Hemavan. Det här är en renodlad vandringsguide över Kungsleden, en guidebok som ger dig en försmak av vad som väntar och berättar allt du behöver veta för att få en så bra och upplevelserik vandring som möjligt. Kungsleden, denna omtalade klassiska vandringsled, perfekt för nybörjare och även en bra utgångspunkt för dem som söker ytterligare fjällupplevelser.

Boken tar dig genom sträckor perfekta för dig som helst tältar för att sedan nå den avslutande sträckningen med stugor tätt placerade och perfekt för nybörjare. Hela sträckningen är vältrampad och bra markerad, även där stugor saknas. Kungsleden korsar mäktiga dalgångar och letar sig genom skogsområden, går över fjäll och genom genuina fjällbyar.

Landskapet du rör dig genom är storslaget och du är omgärdad av mäktig och föränderlig natur som bitvis tar andan ur dig. Du får också mängder av tips om både utrustning, mat, boende, logistik och om saker som gör din vandring njutningsfull och till ett minne för livet. Boken är rikligt illustrerad med inspirerande bilder och tydliga kartor.


Böckerna är skrivna av Annika Berggren, välkänd frilansskribent inom friluftsområdet, med många publicerade artiklar bakom sig. Alla foton i böckerna är tagna av en av våra mest kända friluftsfotografer, Håkan Hjort. Praktiskt fickformat - lätt att med sig på vandringen!
 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^