MEST NÄR DET GÄLLER!

Axelsson, Anita
Häftad, 235 x 168 mm,204 sidor
Anita Axelsson
Artikelnr. 9789197542739

249:-
VIP-pris 229:-

Bli VIP-medlem nu

Tänk och tävla lätt tillsammans med hunden

 

~~Blir du som mest nervös när det gäller som mest? I så fall är MEST NÄR DET GÄLLER! boken för dig. Det finns inga områden där övning och träning inte gör dig bättre. Precis så är det med mental träning och tävlingspsykologi också. Om du står på startlinjen och inte riktigt vet vad som ska hända eller inte vet vad du förväntar dig, då är risken stor att händer något som du önskar aldrig hade hänt. Har du däremot i förväg tänkt ut vad du vill ska hända, då ökar chansen dramatiskt för att det ska bli just så! I MEST NÄR DET GÄLLER! får du veta hur det går till.

 

MEST NÄR DET GÄLLER! är indelad i tre delar, Tänk lätt, Tävla lätt och Mest när det gäller! Ju längre du kommer i boken desto mer praktisk och handfast blir den. I början av boken ges de teoretiska förklaringarna till varför du reagerar som du gör och varför mental träning fungerar. I boken får du också reda på varför dina och hundens misstag gör att ni blir bättre på träning och på tävlingsbanan.

 

MEST NÄR DET GÄLLER! är sprängfylld med råd och tips både till dig som är precis i starten av din tävlingskarriär och till dig som varit med länge och som har insett att du behöver vara som mest mentalt förberedd när det gäller som mest. Att du håller i den här boken visar att du är nyfiken och redo för att ställa in kursen mot dina stora drömmars mål! Till boken hör också studiematerialet STUDERA MEST! med massor av praktiska övningar till de 14 kapitlen.

Anita Axelsson har tillsammans med sina hundar bland annat tävlat tio svenska mästerskap och representerat Sverige vid fem världsmästerskap. För att få koll på sina egna tävlingsnerver har hon bland annat läst tävlingspsykologi, psykologi och pedagogik. Anita har också skrivit böckerna Agility klass I och rasboken Shetland Sheepdog.

"Tro på dig själv och din hund, ni duger, ni är bra och ni kan försätta berg tillsammans!" Anita Axelsson


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^