HIRKUM PIRKUM

Lars Andersson, Jan Olsheden
Inbunden, 235 x 215 mm,128 sidor
Settern
Artikelnr. 9789175865850

179:-
VIP-pris 149:-

Bli VIP-medlem nu





Hirkum Prikum – och andra brännvinskryddningar

Ungefär 100 olika brännvinskryddningar, kryddblandningar och andra recept på drycker "med angenäm styrka och smak" serverar Lars Andersson och Jan Olsheden i denna bok. På temat "Vad kan man äta till detta brännvin" ger författarna ett 30-tal matrecept, varav flera ovanliga och många lättlagade.

De mycket vackra växtbilderna är tagna av den kände fotografen Sune Jonsson. Matbilderna är tagna av Gerry Johansson, också han en av den svenska fotografins främsta.


Snaps är en klassiker på våra svenska högtider. Att krydda egen snaps är mycket roligare än att köpa färdig. Genom att samla och utvinna smaker ur örter, växter, bär & frukt kan du skapa magiska blandningar. Både nyskapande men också välbeprövade klassiker. I boken hittar du massvis med tips och recept men även berättelser och anekdoter som gör brännvinskryddandet än roligare.

Vacker och rolig bok att ge bort!

Uppskattad och vacker gåva att ge bort på någon av sommarens fester.


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^