Fler bilder

SVENSK VARGJAKT NR 1


Swedish Chasseur
Språk svenska
Artikelnr. 07350065731511

289:-
VIP-pris 239:-

Bli VIP-medlem nu

Med den första filmen om vargjakt i sitt slag strävar Rasmus Boström och hans jaktkamrater efter att visa hur vargjakt går till rent praktiskt. Meningen med filmen är att ge dig som tittare en gedigen kunskap om hur man går tillväga för att jaga varg, bland annat med lapptyg och drivande hundar. De berättar om olika tankar och upplägg kring lapptyg för att jaktfomen skall fungera optimalt och ger handfasta exempel på användningen av hundar under praktisk jakt samtidigt som risker samt för- och nackdelar med olika jaktmetoder vägs mot varandra.


Vargen upprör, men om vi skall förvalta den i likhet med alla andra viltslag behöver vi känna till dess beteende för att kunna göra det på ett etiskt och effektivt sätt.

 

Nu kommer den första fimen som sätter fokus på, den välomtalade, svenska vargjakten. Det centrala i filmen är  tillvägagångssättet, hur man bedriver effektiv vargjakt och vikten av förberedelser och professionellt spårarbete.


Vi får följa med hundförare under spårning och fram till det att hundarna släpps. Därefter får man se sekvenser från hundens kameraväst och passkyttarnas actionkameror.


Dessutom bjuds det på flera skottsekvenser, mängder av tips, intervjuer och massor av jakt.

 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^