Ugnsstek på franska

Reynaud, Stéphane
Inbunden, 277 x 195 mm,167 sidor
Norstedts
Artikelnr. 9789113028187

169:-
VIP-pris 159:-

Bli VIP-medlem nu





Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat! 

Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. IUgnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar. 

Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott. 
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^