- Hem
- Övrigt
- Mat & Dryck
- Övriga kokböcker
- RÖKNING - Så röker du kött och fisk
Beskrivning
En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare.
Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder.
Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror.
Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
Bygg din egen rök
För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.
Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
Denna bok är en helt ny omarbetad utgåva, av tidigare Så röker du kött & fisk. Med massor av ny matnyttig fakta och mängder av nya färgfoton.
Recensioner
RÖKNING - Så röker du kött och fisk
[9789175866598]
219:-
VIP-pris 189:-
Bli VIP-medlem nu
OBS: Recensioner kan kräva godkännande innan publicering
Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Välkommen till nätbutiken JAKT & FISKE
För dig som vill köpa böcker och film om Jakt - Fiske - Natur - Hundar. Vi har Sveriges största utbud inom Jakt & Fiske till mycket bra priser. Handla enkelt i vår nätbutik eller bli VIP-medlem och få ännu bättre priser!
I vår webbutik finns (förutom böcker under egen utgivning) jaktfilm, fiskefilm, böcker och annat för jägare, fiskare, hundägare och naturintresserade.
FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 500 KR!
(gäller för leverans i Sverige)