MODERNA MATSÄCKAR

Inbunden, 93 sidor
ICA
Rek.pris 260:-
Artikelnr. 9789153433941

149:-
VIP-pris 99:-

Bli VIP-medlem nu

för den aktiva familjen

Matsäckar för stora och små


Är din familj aktiv? Tillbringar ni mycket tid ute i naturen, vid fotbollsplanen, på stranden eller i skidbacken? Här är boken för dig som har tröttnat på att packa barnens ryggsäckar med färdiglagade köttbullar och makaroner.

Att äta näringsriktigt och bli mätt när man är aktiv är A och O. Alla vet att humöret påverkas om man bara stoppar i sig tomma kalorier. Speciellt när man rör på sig, är ute i naturen och behöver massor av energi.

I stället för att spendera dyra pengar på hamburgare och korv i lunchrestauranger ger den här boken tips på olika matsäckar. De är alla näringsrika, mättande och innehåller säsongens råvaror. Vad sägs av pirriga piroger, spretiga spett och välsmakade viltskav? Moderna Matsäckar utgår från årstiderna och visar lätta och mer avancerade recept för både småbarnsfamiljer och familjer med lite större barn allt för att maten ska passa rätt magsäck. Boken vill dessutom inspirera läsarna till att själv hitta på egna matsäckar. Kanske byta ut en ingrediens som barnen inte gillar i de befintliga recepten? Att laga en egen matsäck får både magen och plånboken att jubla.


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^