Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Morberg lagar vilt

Morberg lagar vilt

Morberg, Per
Inbunden, 196 x 253 mm,272 sidor
Bonniers
Artikelnr. 9789174246599

129:-


Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem?
 

Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär.
 

En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare - och alla som köper sitt vilt i butiken.