Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Köpvillkor

Leveranstid
De flesta varor kan vi leverera inom 2-6 arbetsdagar. I undantagsfall vid hög belastning kan de ta längre tid. Kontakta oss gärna för mer exakt information.

Frakt
Beställningar över 500:- är fraktfria inom Sverige.
Vi har enhetsfrakten 69:- Vid leverans utanför Sverige tillkommer fraktbolagens avgifter.

Vi skickar med DHL-servicepoint till din närmaste service-point (utlämningsställe). När ditt paket har kommit fram får du en sms-avisering till din mobiltelefon. Vi sänder även ut med PostNord.

Betalning
När du handlar hos oss sköter Klarna faktureringen.
https://www.klarna.com/se/villkor/

Ångerrätt – Reklamation
Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp (utan att ange någon anledning) inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. När en vara returneras till oss så får du som kund bekosta returfrakten. Om du som kund lämnar tillbaka varor behöver du pausa din faktura så att vi vet om att ordern kommer att returneras. Du kan göra det i Klarnas app eller genom att kontakta Klarnas kundtjänst. Spara kvittot som du får när du lämnar in paketet hos sitt postombud som en bekräftelse att ordern är returnerad.

Vi löser ej ut returer som skickats mot postförskott. Om din retur gäller någon form av reklamation kontakta oss så skickar vi en retursedel innan du returnerar varan. Vid godkänd reklamationen får du tillbaka pengarna. Ångerrätt/Öppet köp gäller inte för varor som har tillverkats speciellt på kundens begäran.

Ej uthämtade paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 295 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.


Priser
Priserna på vår webbutik är inklusive moms. Vid uppenbart felaktigt prissatta varor förbehåller sig Bokförlaget Settern AB rätten att annullera ordern.

Vi har F-skatt och är momsregistrerade i Sverige. Vårt organisationsnummer är 556500-0659

Vi vill ha nöjda kunder – är du inte är nöjd med varan vänligen kontakta oss snarast.

Om en vara är transportskadad eller har något annat fel skall du kontakta oss (tel: 0435-80470) så snart som möjligt för upplysningar om retur och ersättningsvara.

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.