Kommande paket

Nästa paket för VIP-kunder i vår Bokklubb är:

Du som är VIPkund och medlem i vår bokklubb erbjuds följande titlar i ditt nästa paket. (Beroende på vilken avdelning du är med i – jakt eller fiske). Du som är intresserad av att bli VIP-kund kan läsa mer här.

 

Självklart kan du handla på settern.se, utan att bli VIPkund och medlem i vår bokklubb. Men då får du inte specialerbjudande till extra förmånligt pris.

 

____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

JAKT- & FISKE-PAKET   -    22-1 JF   –  Februari

 

 

HUNDENS DAGBOK & TRÄNINGSJOURNAL

 

Allt fler skaffar hund, i Sverige finns nästa en miljon registrerade hundar. Samtidigt tar hundarna en större plats i våra liv.  Vi bryr oss mer och mer om våra djur. Hunden är inte längre bara ett sällskapsdjur utan en familjemedlem. Vi är måna om våra hundar, och lägger allt mer tid och pengar på våra fyrfota vänner. 
 

I denna bok, samlar du och fyller i allt om din hund. Allt från försäkringsnummer, veterinärkontakt, vaccinationer med mera till ert träningsupplägg. En stor del är träningsdagbok, här fyller du enkelt i era pass och kan därefter analysera och utvecklas i er träning. 
 

Boken är vackert illustrerad av flertalet olika konstnärer, vilket utgör en förnämlig grund i dagboken. En inspiration till det egna skrivandet, och kanske egna skissandet, som ger boken sitt unika innehåll och personliga värde. 
 

Genom träningsjournalen kan du följa din hunds utveckling och framsteg. Dagboken hjälper dig att se vad som fungerar och vad ni behöver träna mer på. Stöter du på ett problem i din träning kan du gå igenom din träningsdagbok och försöka hitta en lösning. Till exempel om en typ av belöning inte fungerar, eller att din hund alltid störs av något på en viss träningsplats.  Här finns också sidor för planering av upplägg inför tävling samt analysering av tävlingen. Vad gick bra/dåligt, varför gick det som det gick? Vad ska vi tänka på inför nästa gång. 
 

För träningslogg så utvecklas du och din hund, och blir mer motiverade. Genom att analysera dina uppgifter ger boken möjligheter till ökad framgång i både träning och tävling.  Boken hjälper dig att uppnå ditt träningsmål med din hund!

 

 

 

Inbunden, 210x140 mm, 90 sidor
Vippris 179:-

 

 

 

 

 

 

 

 

UTELIV MED MORFAR

Lars Fält

 

Inspirationsbok och handbok
för uteliv med barn!

 

Du som är pappa, mamma, mormor, morfar, farmor eller farfar - använd den här boken som inspiration för att ta med barnen ut. Boken ger dig också, på ett lättsamt sätt, viktiga och bra kunskaper som ni tillsammans kan använda när ni är ute.

I dag när naturen inte har så stor plats i många ungdomars liv är det viktigt att vi vuxna tar ansvar och lär barn och barnbarn att upptäcka utelivets många fördelar. Då får vi samtidigt vara med om att se glädjen när barnen upptäcker naturen och lär sig nya saker.

I boken beskrivs vad man kan lära barnen för att bli mer självständiga och samtidigt förstå att det inte var länge sedan denna kunskap var en självklarhet för unga människor i Sverige.

Lars Fält är en erkänd, internationell auktoritet inom uteliv, med ett antal storsäljande titlar bakom sig. Lars är nu morfar och lär sina barnbarn en väg in i utelivet. I den här boken får du ta del av Lars Fälts erfarenhet och kunskap. Det här är en inspirationsbok och handbok för uteliv med barn.

Ur innehållet: * Om barnen går vilse, vad skall de göra då?* Kan man lära barnen hantera kniv och yxa på ett säkert sätt? (Boken visar hur.)* Att göra upp en eld för värme och matlagning.* Laga mat ute, barnen hjälper gärna till!* Övernatta i tält och vad man då skall tänka på.* Hur man läser karta och kompass. (viktiga kunskaper idag när vi inte bor så nära naturen.)* Fiska och tillaga fisken ute.* Hur man förebygger och åtgärdar mindre olyckor, t ex stukad fot och skoskav.

 

Inbunden, 230x210 mm, 127 sidor
Vippris 179:-

 


Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^