Kommande paket

Nästa paket för VIP-kunder i vår Bokklubb är:

Du som är VIPkund och medlem i vår bokklubb erbjuds följande titlar i ditt nästa paket. (Beroende på vilken avdelning du är med i – jakt eller fiske). Du som är intresserad av att bli VIP-kund kan läsa mer här.

 

Självklart kan du handla på settern.se, utan att bli VIPkund och medlem i vår bokklubb. Men då får du inte specialerbjudande till extra förmånligt pris.
 

 

 

____________________________________________________________________________________________________

 

FISKE  19-7 F   –  December

 

 

Gäddfeber

Jens BursellGaddfeber

I "Gäddfeber" får du den senaste kunskapen om gäddfiske på ett spännande, lättillgängligt och informativt sätt. Med bokens tips ökar dina chanser rejält att lyckas på vattnet. Boken är en praktisk guide till alla typer av gäddfiske. Nybörjaren får viktig, grundläggande kunskap. Erfarna sportfiskare får ny inspiration för sitt fiske och även experter kommer att kunna lära sig nya avancerade tekniker och höja effektiviteten i sitt fiske till en helt ny nivå.
 

I "Gäddfeber" hittar du:

  • Fördjupning av den senaste kunskapen om gäddans biologi, beteende, föda och ätmönster.
  • Hur du hittar de bästa vattnen för gädda.
  • Hur du med hjälp av modern teknik hittar fisken när väder och årstider förändras.
  • Den senaste kunskapen om alla de mest populära gäddmetoderna för spinnfiske, flugfiske och mete.
  • En omfattande guide till de effektivaste betena, flugorna och betesfiskarna.
  • Detaljerad inblick i hur du kan förbättra din landningsfrekvens med 80-90 procent, tack vare de revolutionerande release-riggarna.
  • Hur du snabbar upp och gör avkrokningen skonsammare och minskar risken för att gäddan får krokskador och blödningar.
  • En praktisk guide till hur du tillverkar release-riggar för spinnfiske, trolling och mete.
     

Med andra ord: med Gäddfeber får du all den inspiration och kunskap du behöver för att förbättra ditt fiske och förhoppningsvis kommer du också att ta ett steg närmare dina mål att landa dina drömmars monstergädda.

nbunden, 210x270 mm,376 sidor

 

VIP-pris 299:- 

 

____________________________________________________________________________________________________

JAKT + JAKTFILM  19-7 J   –  December

 

FÄLTVILT
 

ÄLGJAKTCarl von Essen och Poul-Erik Jensen

Dagens jordbrukslandskap är vackert för ögat men fattigt på innehåll. Att vårda fältviltet är att investera i biologisk mångfald. Mer fältvilt genererar naturligtvis fler jakttillfällen, till gagn både för jägare och markägare. Men mer fältvilt betyder så mycket mer.

Att rapphöns och fasaner trivs och överlever visar att det finns insekter till kycklingarna, foder och skydd – året om. Det visar att miljön är bra för andra fältlevande fåglar och däggdjur och det öppna landskapets flora. Insekterna är också till nytta för lantbrukare och trädgårdsodlare. Pollinerande insekter gör att skördarna blir bättre och större, andra angriper skadeinsekter och minskar behovet av kemisk bekämpning.

Det är det här den här boken handlar om – hur man återskapar miljöer för fältvilt. Och rapphönan är vägvisaren!

Författarna Carl von Essen och Poul-Erik Jensen har under mer än 40 års tid arbetat både praktiskt och teoretiskt med fältviltet i jordbrukslandskapet.

VIP-pris 229:-

 

 

 

 

JAKT I ÖSTERRIKES ALPER
HD97

DVDfilm

I denna jaktfilm har Hunters Video dragit till Österrike tillsammans med Herbert Scheiring och Franz-Albrecht Oettingen-Spielberg, där de fäller råbock, kronhjort, gemse och stenbock i det vackra alplandskapet. Följ med på ett hänförande jaktäventyr och upplev jägarnas exeptionella skytte - samt få några tips och tricks om bergsjakt och skjutteknik i allmänhet. 

 

 

VIP-pris 129:-

 

 

 


Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^