Kommande paket

Nästa paket för VIP-kunder i vår Bokklubb är:

Du som är VIPkund och medlem i vår bokklubb erbjuds följande titlar i ditt nästa paket. (Beroende på vilken avdelning du är med i – jakt eller fiske). Du som är intresserad av att bli VIP-kund kan läsa mer här.

 

Självklart kan du handla på settern.se, utan att bli VIPkund och medlem i vår bokklubb. Men då får du inte specialerbjudande till extra förmånligt pris.
 

 

 

____________________________________________________________________________________________________

 

FISKE  18-4 Fiske   –  Juli/Aug

 

 

Svartzonker SLACKHUGG!

Claes "Svartzonker" Claesson

Nu kommer den efterlängtade totala livsstils-, mat- och betesbyggnadsboken av stjärnfiskaren, mästerkocken och livskonstnären Claes Claesson, mer känd i fiskekretsar som den legendariske betesbyggaren Svartzonker. För den bredare allmänheten är Claes Claesson känd främst från matprogrammet ”Kniven mot strupen” i TV4 och fiskeprogrammet ”Fiskefeber” i TV5.

I Slackhugg bjuder Claes Claesson på sina bästa recept för både fiskedrag och maträtter – plus en massa mer därtill. Med Slackhugg kan varje storfiskare och matälskare bygga sina egna vinnardrag och laga sina egna succérätter – ett måste för alla med kärlek till det oslagbara kombinationen fiske, smaker och allt det bästa av allt det goda som livet bjuder.

Så vad betyder då Slackhugg Claes Claesson Svartzonker?”Slackhugg är en fisketerm för en storgädda som hugger i så hög fart att linan slackar och man inte känner hugget. Det är bland de häftigaste känslor man kan uppleva som fiskare och det är den känslan som jag har velat fånga med boken – inte bara i fisket utan i livet.”

Boken är trådbunden med öppen rygg. Då boken är bunden med en framsida i fluo orange så är den lite känslig för svärta och det kan finnas något märke på framsidan av boken efter att andra böcker ha legat på den under frakt.
158 sidor

195x265 mm

VIP-pris 189:- 

 

 

Mc Rubber

Svartzonker Presentask
 

Inför höstfisket efter gädda erbjuder vi från Svartzonker det klassiska gummibetet McRubber i en snygg presentförpackning.

McRubber’n är en gäddfavorit som levererat enorma mängder gädda och blivit väldigt populär bland Europas gäddfiskare. Boxen innehåller allt du behöver för att lyckas med ditt fiske.

Du får två McRubber beten, stinger tackel, Screw in lip, Screw in head och Screw in dot vilket gör att du kan fiska ditt bete i alla typer av vatten på olika djup och på flera olika sätt.

Den perfekta julklappen för gäddfiskaren.
Levereras i en snygg ask.

Asken innehåller:
1st McRubber Shad 23cm
1st McRubber 21cm
1st Stinger tackle medium
1st Screw in lip
2st Screw in dots
1st Screw in headArtikelnr:

 

 

VIP-pris 189:-

____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________

 

 

JAKT  18-5 Jakt   –  september

 

Happy Hunting

En bok om jakt, jägare och jyckar

Fredrik Lundberg

Varje år tar mer än 11 000 personer jägar­examen. Att jakt handlar om naturupplevelser och gemenskap är många eniga om. Men jakt är också en fritidssysselsättning präglad av tyst kunskap och koder som jägarkurserna aldrig tar upp.

I Happy Hunting tar stadskillen och jägaren Fredrik Lundberg ett grepp om allt man behöver veta som jägare - från hur man tar jägarexamen och hur ett jaktlag funkar till olika typer av jakt - men försöker också sätta ord på det som försiggår mellan raderna. Vilka signaler sänder dina kläder ut? Varför är en inplastad Statoilmacka aldrig okej som fika? Och hur funkar egentligen det här med vapen?

I Sveriges första populärkulturella bok om jakt delar dessutom en rad kända personer med sig av sina erfarenheter kring jakt: Adam Alsing, Lotta Lundgren, Rafael Edholm, Börje Salming, Ara Abrahamian, Magdalena Forsberg med flera.

En bok som vill göra det lättare för nya jägare att förstå, men tack vare sin unika ton och nya angreppssätt är den också en bok för alla erfarna jägare där ute.

VIP-pris 189:-

 

 

 

 

 

VILDSVINSFEBER 6

DVD - Hunters Video

Wild Boar Fever 6

Succén med ”Wild Boar Fever” fortsätter! En jaktfilm som du bara måste ha i din hylla.

Aktionfyllt jaktäventyr inspelade under otroliga förhållande på Vildsvinsjakt
i Rumänien. Vildsvinsjakt när den är som bäst! Njut av vildsvinsfebern!

Jägarna har återigen fått ”Vildsvinsfeber” och är tillbaka i Rumänien för att skjuta den ultimata galten. Filmen innehåller massor av vildsvins-action, samt goda råd och tips till dig som också lider av denna feber. Följ med oss, när vi laddade inta våra pass och deltar i intensiva drevjakter på de rumänska vild­svinen, som är berömda för sina enorma vikter och storlekar.

Speltid:   70 min  
Textad på svenska
Artikelnr:   5707335309864

 

VIP-pris 169:-

 

 

 

 

Trolle Ljungby

DVD - Hunters Video

Filmen utspelar sig på det svenska godset Trolle Ljungby i Skåne. Ett stt stort gods med en bra och stark viltstam av både rådjur, dovhjortar och kronhjortar. Den goda viltförvaltningen ger stora bockar.
Varje år fälls flera guldbockar, vackra troféer av dessa fantastiska råbockar. Vi inleder med att följa med på en spännande råbocksjakt en vacker kväll. Vi får vara med om ett fantastiskt skott i vacker solnedgång – där bocken och miljön är som hämtad ur en jaktroman. Vilken bock! Trofén är fantastisk. ”En av mina bästa troféer” säger den erfarna bockjägaren.
En månad senare får vi följa med på kronhjortsjakt. Brunsten är i full gång. Vi smyger efter den hjort som är planerad att avskjutas. Jägarna smyger på alla fyra, men det är denna hjort värd. En riktig kung med imponerande krona – en drömtrofé.
Därefter får vi följa med på dovviltsjakt, en smygjakt genom morgonens dimmor hela dagen igenom och tillslut får Tine skjuta sin första hjort, en stor gammal hjort. Riktig jaktglädje & jaktfeber.

Speltid: ca 60 min    
Svensk speaker – tal på både danska & svenska –  textad på svenska
Artikelnr        5707335196013

 

 

VIP-pris 129:-

 
 

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^