Kommande paket

Nästa paket för VIP-kunder i vår Bokklubb är:

Du som är VIPkund och medlem i vår bokklubb erbjuds följande titlar i ditt nästa paket. (Beroende på vilken avdelning du är med i – jakt eller fiske). Du som är intresserad av att bli VIP-kund kan läsa mer här.

 

Självklart kan du handla på settern.se, utan att bli VIPkund och medlem i vår bokklubb. Men då får du inte specialerbjudande till extra förmånligt pris.
 

 

____________________________________________________________________________________

 

JAKT  19-2 Jakt   –  Mars

 

 

Jakt på VILDSVIN

Peter Ekström

Jakt på VILDSVIN

Trots den starka utvecklingen av vildsvinsstammen som skett under nästan ett halvt sekel, finns fortfarande gott om frågor. Hur lever egentligen vildsvin? Kan suggan få hur många kultingar som helst under en säsong? Varför är besöken täta på en del åtelplatser medan andra inte verkar locka alls? Vilka hundar är mest lämpliga att jaga vildsvin med? Var ska passkytten stå? Skyddsjakt i bondens grödor, hur gör man den effektiv?
Under många år har Peter Ekeström samlat på sig en stor praktisk erfarenhet av vildsvin och jakt på vildsvin. Skälet är att han verkligen gillar den vilda grisen. Ett fantastiskt vilt när det handlar om anpassning, utveckling och förmåga att lära sig.
Det mesta i framgångsrik jakt handlar om kunskap om viltet. Om hur det lever men också om detaljer i jakten. Ju mer vi förstår och vet, desto säkrare och mer effektiv blir all jakt.

I den här boken hittar du funderingar och tips om åteljakt, vakjakt, skyddsjakt, drevjakt och löshundsjakt. Här finns kapitel om hur vildsvin lever och om hur en klok förvaltning av stammen kan se ut.
Du kanske är van vildsvinsjägare. Eller nybörjare. Det spelar ingen roll. Alla kan hitta något mellan dessa pärmar som gör jakten på vildsvin ännu mer framgångsrik ur något perspektiv. För så är all jakt, ingen blir någonsin fullärd.

Artikelnr: 9789175866673
Inbunden, 210 x 225 mm, 96 sidor

 

VIP-pris 199:- 

 

 

 

 

ETOSHA SAFARI 2
HD 99 Hunters DVD

ETOSHA SAFARI 2 HD99

Med sitt behagliga klimat, stora viltbestånd är det inte konstigt att Namibia attraherar jägare från hela världen. Namibia är ett av Afrikas bästa jaktländer.

Vi följer en svensk barnfamilj och deras vänner som får uppleva Namibias fantastiska natur och allt den har och erbjuda. Alla är med på jakt på oryx, antilop, gnu och andra vilt. Vi upptäcker även öknen och de stora sanddynorna samt fångar haj på spö. Följ med på denna spännande familjesafari – en film för hela familjen!

 

 

 


Speltid:  60 min     
svensk speaker, textad på svenska
Artikelnr:   5707335309819

VIP-pris 129:-

 

 

 

 

 

JAKTÄVENTYR FRÅN HELA VÄRLDEN
HD 96 Hunters DV

JAKTÄVENTYR från hela världen HD96

På jaktäventyr med Erik Pedersen och Diana Jaktresor. Filmen sammanfattar flera spännande jaktäventyr från världens alla hörn. Jakt på råbock, grizzly, oryx, Himalaya thar, Marco Polo-får, dovhjort och gems. Se filmen och välj ut målet för din egen drömresa!

 

 

 

 

 

Speltid:   70 min  
textad på svenska, samt med svensk speaker
Artikelnr:     5707335307464    

 

VIP-pris 129:-

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________

 

 

FISKE  19-3 Fiske   –  April

MADE IN SWEDEN

Möt 12 flugbindare och deras 24 favoritflugorMADE IN SWEDEN

 

Detta är ingen traditionell mönsterbok, med materialförteckning och bild på olika flugor. Denna bok har ett annat grepp. Boken visar fram en ny infallsvinkel genom att låta flugbindarna själva komma i fokus. Tolv skickliga svenska flugbindare presenterar sig själva och två av sina favoritflugor. De har själva med viss hjälp av textgranskaren Henrik Haglund – stått för innehållet, både text och foton, i sina respektive avsnitt.

Några av flugbindarna använder bara naturmaterial och andra mer syntetiska material. Vissa flugorna är otroligt realistiska till utssendet medan anda snarare imiterar rörelse än exakt återgivning. Boken har ett brett spekrum av olika synsätt på flugbindning.

Bokens 24 flugmönster beskirivs i tydliga steg-för-steg-bilder.

Möt 12 flugbindare

Niklas Dahlin
Daniel Smith
Markus Hoffman
Lars-Åke Olsson
Johan Sterner
Leif ”Holken” Johansson
Ulf Börjesson
Martin Ångnell
Ulf Hagström
Niklaus Bauer
Peter Scheffler
Erik Orre

Inbunden, 290x210 mm,142 sidor

VIP-pris 229:- 

 

 
 

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^