Kommande paket

Nästa paket för VIP-kunder i vår Bokklubb är:

Du som är VIPkund och medlem i vår bokklubb erbjuds följande titlar i ditt nästa paket. (Beroende på vilken avdelning du är med i – jakt eller fiske). Du som är intresserad av att bli VIP-kund kan läsa mer här.

 

Självklart kan du handla på settern.se, utan att bli VIPkund och medlem i vår bokklubb. Men då får du inte specialerbjudande till extra förmånligt pris.
 

 

 

____________________________________________________________________________________________________

JAKT 20-4 J   –  April/Maj

 

LAGA VILT : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
 

InkallningAnders Leven

Välsmakande viltmat för alla
– jägare eller ej!

Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor?

Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!

VIP-pris 159:-

 

 

 

RÄVLOCK 3
 

Rävlock 3DVD

RÄVLOCK 3 - När räven kommer

Ulf Lindroth & Andreas Norin

 

Om ögon­blicken som avgör skillnaden mellan framgång och fiasko – avslutningarna.


Ingenting annat spelar någon roll om du inte kommer till skott och dessutom träffar. Den här filmen handlar till en del om utrustning, men kanske mer om hur jägaren bör agera då räven dyker upp. Rätt metod bestäms av hur situationen ser ut och vi kommer att visa två enkla alternativ i praktiken.


Men oroa dig inte. Det blir mer jakt än tips och rävarna kommer. Som mest faller tre rävar inom loppet av sekunder. Andra raskar över isen och ytterligare några försöker med list. Men med två sätt att agera och ett genomtänkt skytte­system blir resultatet ofta detsamma.

VIP-pris 229:-

____________________________________________________________________________________________________

 

FISKE  20-4 F   –  April/Maj

 

 

FJÄDERTJUVEN

Kirk Wallace JohnsonFjädertjuven

En mörk kväll 2009 i den lilla staden Tring strax utanför London. En ung maskerad man tar sig in genom ett fönster till stadens naturhistoriska museum och stjäl hundratals små fågelkroppar, som funnits i museets ägo sedan 1800-talet. Århundradets naturvetenskapliga kupp är ett faktum. Frågorna är många och svaren dröjer. Vem är tjuven? Varför har fåglarna stulits och var finns de nu?
 

Följ med på en rafflande resa in i en okänd undre värld av fjädrar, pengar och passion. Kirk Wallace Johnson var på en fiskeresa när han av en händelse fick höra om stölden av de åtråvärda och unika fjädrarna som flugbindare världen över gör vad som helst för att äga. Han blev så fascinerad att han på egen hand började utforska saken. Detta är hans berättelse.

 

 

VIP-pris 99:- 

 

 

ÅLEVANGELIET

Patrik SvenssonÅlevangeliet

Ålevangeliet är en bok om världens mest gåtfulla fisk. En fisk som gett upphov till ett alldeles eget mysterium inom naturvetenskapen, det som kallas "ålfrågan". En fisk som alla från Aristoteles till Sigmund Freud försökt förstå sig på, utan att lyckas. Och som nu dör ifrån oss, i mångt och mycket fortfarande en gåta.
 

Men Ålevangeliet är också en bok om författaren och hans far och hur ålen förde dem samman. En berättelse om ursprung, öde, livet och hur det bör levas. Samt om det som är livets sista och ofrånkomliga utmaning: hur man hanterar döden.

 

Ålevangeliet är en på alla sätt fantastisk bok och har redan innan den gavs ut i Sverige sålts till över trettio(!) länder. Ålen är en fisk som engagerar överallt där den finns och har funnits. Men bokens framgång beror knappast på ämnesvalet i sig, det är snarare hur Patrik Svensson skriver, och att han inte begränsat sig till någon enstaka aspekt. Zoologi, historia, litteratur och tradition förenas samtidigt som språket fängslar, och kombinationen gör att läsaren inte bara blir klokare, utan även känner sig klokare. 

Sandra Sandström, Litteraturmagazinet

 

VIP-pris129:-


Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^