Kommande paket

Nästa paket för VIP-kunder i vår Bokklubb är:

Du som är VIPkund och medlem i vår bokklubb erbjuds följande titlar i ditt nästa paket. (Beroende på vilken avdelning du är med i – jakt eller fiske). Du som är intresserad av att bli VIP-kund kan läsa mer här.

 

Självklart kan du handla på settern.se, utan att bli VIPkund och medlem i vår bokklubb. Men då får du inte specialerbjudande till extra förmånligt pris.
 

 

____________________________________________________________________________________________________

 

FISKE  19-1 Fiske   –  Januari

 

 

FÅNGAD AV GÖS

Från sjöbotten till matbord

Fångad av gös

Från sjöbotten till matbord. Det finns många sätt att fånga vår tid. Författaren Staffan Ekegren och fotografen Lasse Persson gör det genom Hjälmargösen. Den första insjöfisk i världen som blivit miljöcertifierad.

Gösens väg från sjöbotten till matbord öppnar sig för berättelser – som om den kunde tala. Nåväl, väldigt nära kommer vi den, genom yrkesfiskaren, försäljaren vid kaj, fiskhämtarbilen, fiskeriintendenten, restaurangkocken, gourméen, hemlagaren, butiksinnehavaren, konstnären, miljövårdaren, kroggästen, historieberättaren. Var och en med sitt favoritrecept, spännande och kunniga människor som har med Hjälmargösen att göra - inte minst Carl-Jan Granqvist med sitt smakrika språk och hans kock Henrik från Grythytteakademin.

I Fångad av gös handlar du av Hjälmarskräcken, entreprenören som säljer dagsfärsk gös över kaj medan han munhuggs med kunderna. Kunder kunniga i gös, hur den bör hemlagas, hur gamla recept ska uttolkas. Du färdas i samma båt som Hans Johansson, en av de yrkesfiskare på Hjälmaren som arbetar miljöcertifierat. Eller i samma långtradare som exporterar gös ända ner i Europa. Följ Hjälmargösen – du är i gott sällskap.

Inbunden, 245x275 mm,176 sidor

VIP-pris 149:- 

 

 

FISKESOMMAR I GAULA
DVD - Mountain Media

Fiskesommar i GAULA

Följ med Jan Erik Granbo på en spännande resa längs Gaula från fjord till fjäll! Han har bjudit med några av sina fiskekamrater; Håkan Norling som är med på fisket i säsongsupptakten, Bjørnar Skjevdal, som är en välkänd öringfiskare, kommer med när vi har låg sommarälv och Steffen Granbo är med för att lära sig mer.
Du möter flera av älvens profiler, bl a Jonas Hammerstedt, Matt Hayes och Roland ”Rolle” Holmberg samt en mängd vanliga fiskare, som kommit på besök till Gaula.
Dessutom får du många goda tips om kastteknik av Jan Erik och han delar med sig av sina teorier om flugfisket i Gaula under olika förhållanden.
På den här resan fiskar vi överallt längs Gaula och du kommer att få se härliga bilder från fisket, spännande laxfighter och vackra naturbilder.

I bonusmaterialet får vi bl a se Håkan Norling binda sin ”Tempelhund” och Björnar Skjevdal visar en annorlunda laxfluga i form av ”Skjevdalsmuddlern”.

En ”Fiskesommar i Gaula” är en sommardröm för många laxfiskare, så luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och följ med på denna resa tillsammans med Jan Erik.

Speltid: 81 min + 38 min bonus

VIP-pris 179:-

 
 

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^