Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

KNIVSKOLAN
KNIVSKOLAN
KNIVSKOLAN
KNIVSKOLAN
KNIVSKOLAN

KNIVSKOLAN

Hansen, Mikael

Inbunden, 240x170 mm,120 sidor
Settern
Rek.pris 360:-
Artikelnr. 9789175866741

289:-  249:-
Du sparar 14%


Knivskolan - med tips & inspiration

Slöjden (eller skapandet, hantverkandet eller pysslandet) finns i hela världen och är viktig för många människor.
I dagens stressade samhälle finner många ro i hantverket. Att få sitta ner själv eller med goda vänner och slöjda en kniv är en fantastisk rekreation.

Knivskolan är rikt illustrerad med många fotoserier. Steg-för-steg-fotografierna gör det enkelt att följa instruktionerna för den oerfarne. Med hjälp av boken kan nybörjaren göra en kniv från skiss till färdig kniv. Dessutom får du även lära dig att göra en knivslida i läder.
Boken innehåller massor av inspiration, samt ”Tips och trix” med djupgående tekniker och metoder, där det även finns nyheter för mer erfarna knivslöjdare.

Knivslöjden har gamla tradi­tioner, men man behöver inte vara bunden av det gamla. Hantverket är under snabb utveckling, nya material och tekniker dyker hela tiden upp i detta spännande hantverk.
Under många år har Mikael Hansen fördjupat sig i mängder av de nya tekniker som kan inspirera – och det finns mycket nytt som aldrig tidigare har beskrivits i en enda bok. Fördjupa dig och prova något nytt.

Om Mikael Hansen
Mikael Hansen har tillverkat knivar i 25 år. Han har slöjdat många knivar och experimenterat med material, design och metoder.
Nu får du följa med till Mikaels verkstad, där han annars bara vistas själv. Det finns inget utrymme för fler. Han visar läsaren: knep, tips och inspiration som han samlat under många år.