Julens söta saker

Erneborg, Therésia
Inbunden, 250 x 200 x 20 mm,185 sidor
Votum
Rek.pris 349:-
Artikelnr. 9789187283406

229:-
VIP-pris 199:-

Bli VIP-medlem nu

”Det finns nog ingen högtid som väcker så mycket glädje och matlust som julen. Mitt i det kallaste vintermörkret slår den till med allt det vi behöver som mest just då. Tända ljus och granbarrsdoft, lediga dagar och snöpromenader, värmande glögg, nykokt knäckkola och kryddiga kakor. Jag fullkomligt älskar det!”
 

I Julens söta saker har Therésia samlat sina allra bästa julrecept, med inspiration från svenska klassiker, utländska julfavoriter och några helt galna och vansinnigt goda nykomlingar – snirkliga rullrån, engelsk julpudding, fransk trettondagskaka och italiensk panettone. Eller varför inte saftig coca-colakaka, polkarandiga marshmallows, kastanjetårta och ljuvlig saffranssemifreddo!


Julens söta saker är den ultimata boken för den som älskar jul och bakning, full av söt inspiration till adventsfika, luciafirande och julens alla fester. Här hittar du recept på kakor, bullar, efterrätter, massor av julgodis och tips på allt från hur man gör sin egen julkalender till hur man serverar en riktigt bra adventsbrunch. Allt som behövs för en riktigt god jul!


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^