Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Hunters Collection HD33-40

Hunters Collection HD33-40

Svenska,ty,eng,fr,dk,no,sp,ry sidor
Hunters Video

499:-
REA: 150:-
Du sparar 70%


Hunters Collection 33-40
innehåller 8 filmer i en elegant kassett

LIMPOPO SAFARI 2     HD33

I den här spännande jaktfilmen från Limpopo Safaris i Sydafrika följer vi Ole och Knud samt Niels och Kristian på jakt efter Limpopo Bushbuck. Den mest kända av alla Bushbuck arterna. Dessutom jagas red hartebeest, duiker, warthog, impala och inte minst greater kudu som er många jägares dröm. Det är jakt när jakten är som best.


DRÖMTROFÉER FRÅN UNGERN   HD34

Ungern är ett enastående jaktland där selektiv avskjutning är en självklarhet. Njut av denna spännande film med stora drömtroféer av vildsvin, mufflon, råbock, kronhjort och dovhjort.

 

STORA DAGAR   HD35

Jim Albone och hans vänner provar Storbritanniens världsberömda duvjakt. Den allra senaste utrustningen används för att locka in duvorna. "Duvmagneten" som har många inställningsmöjligheter lockar otroliga mängder med duvor. Man jagar på några av världens bästa duvmarker.

 

BOCKFEBER HD36

Följ med på nervpirrande smygjakt i den skånska naturen där selektiv avskjutning under ett antal år har resulterat i ett stort antal nedlagda bockar med troféer i guldklass.

I denna spännande film följer Poul Erik Madsen den entusiastiska "bockjägaren" Erik Pedersen, på hans mark i Sverige. Ingen seriös bockjägare kan undvara denna film.

 

THE MACNAB  HD37

Vi far till det vackra skotska höglandet med fyra jägare och fiskare. Deras mål är att uppnå en "MacNab" som är den skotska beteckningen för att nedlägga en kronhjort, skjuta två ripor samt fånga en lax på en dag. Följ denna spännande dag med jakt på kronhjort och ripa på Glenmuick Estate i Royal Deeside och fiske efter den eftertraktade laxen i River Dee.

 

JAKT I TANZANIA   HD38

Denna vackra film från Tanzania handlar om jakt på de eftertraktade arterna oryx, lesser kudu, gerenuk, buffel, krokodil, flodhäst med flera. De berömda jaktområdena Lake Natron, Maswa, Ugalla och Kilombero besöks, vi följer jägarna under deras strapatser genom Tanzania. Njut av jägarens Afrikanska drömjakt i denna film.
 


KAPITALA KRONHJORTAR   HD39

Vem har inte drömt om att få fälla en kapital kronhjort. Följ med några jägare som rest till Ungern för att få förverkliga drömmen.


MED JAKTEN I BLODET    HD40

I den här spännande filmen från Marrick Safari i Sydafrika får vi följa Marcus och hans far Svenne. Under nervpirrande situationer bevisar Marcus att han är en mästerlig skytt och duktig jägare trots en ålder på bara 13 år. I en fantastisk natur upplever vi samtidigt ett trevligt samarbete mellan far och son eller lärare och elev under jakt.