Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Hunters Collection HD25-32

Hunters Collection HD25-32


Hunters Video
Språk Svenska,ty,eng,fr,dk,no,sp,ry

499:-
REA: 150:-
Du sparar 70%


Hunters Collection 25-32
innehåller 8 filmer i en elegant kassett


ELEFANTJAKT

Följ med en storviltsjägare under hans jakt på den ultimata trofén, då en kapital elefanttjur i fullt anfall fälls.


JÄGARDRÖMMAR I SKOTSKA HÖGLANDET

I det vackra "Royal Deeside" följer vi en grupp unga jägare på kul- och hageljakt i det skotska höglandet. Vi får se fantastiska scener från drevjakt på skogshare samt den fascinerande moripjakten med stående hund - därutöver spännande smygjakt på råbock och majestätisk kronhjort.

I filmen följer vi bland annat Rikke, Søren och Henrik på jakt i Aberdeenshire, där mängder av långbenta skogsharar och ädla moripor (grouse) erbjuder hageljägaren fantastisk jakt. Följ dessutom med på krävande jakt i bergen efter råbock och de berömda skotska höglandshjortarna, av vilka en av jägarna lyckas få en praktfull medaljtrofé med sig hem.

 

JAKT PÅ HÖG NIVÅ I NORGE

Filmen är kryddad med många jaktscener, som får varje jägare att drömma om jakt. Här finns jakt efter hjort och ren högt uppe på branta fjällsidor, men även får vi vara med om bäverjakt, råbocksjakt i låglandet. Vi får dessutom vara med om den härliga natur Norge kan visa upp.

 

SERENGETI - AFRIKAS JUVEL - Del 1

Filmen är inspelad i ett av Tanzanias mest spännande och fascinerande jaktområde på gränsen till Serengetis nationalpark. Ett område med ett otroligt viltbestånd.

Se Tommy Haas och Nigel Archer spåra och jagar Masailand lejon - den ultimata lejonjakten.

Filmen innehåller även andra spännande viltarter som buffel, Thomsons gasell, Roberts gasell, eland, waterbuck och hyena.

En Hunter video med många och spännande jaktscener.


SERENGETI - AFRIKAS JUVEL - Del 2

Vi följer Tommy när han skjuter en fin dubblé på buffel. Han jagar också warthog och bushbock samt fl era andra arter. Dessutom får han sitt livs upplevelse med hagelbössa under jakt på den vackra fågeln "Sandgrouse" som han ser i tusental på några få timmar. En upplevelse för livet.
 

THE BIG FOUR

Storviltsjakt där Poul Erik Madsen följer Torsten Ericsson på safari i Tanzania tillsammans med Luke Samaras på Miombo Safaris. En otroligt spännande film om jakt på Buffel, Leopard, Lejon och Elefant. Det er jakt på högsta nivå. Följ med Torsten på sitt livs safari i det vackra Tanzania der dröm bli verklighet.


ABNORMA BOCKAR

Danmark är ett unikt jaktland. Här handlar det om kamratskap, naturupplevelser och framförallt - action!
Kika över jägarens axel när gässen går in för landning och när ringduvorna slår för bulvaner. Se pointer och vorsteh i stånd för vilda rapphöns. Se när ejdern sträcker och se listiga rävars försöka att överlista grytjägarna. Ca 45 min


BOCKFEBER

Följ med på nervpirrande smygjakt i den skånska naturen där selektiv avskjutning under ett antal år har resulterat i ett stort antal nedlagda bockar med troféer i guldklass.

I denna spännande film följer Poul Erik Madsen den entusiastiska "bockjägaren" Erik Pedersen, på hans mark i Sverige. Ingen seriös bockjägare kan undvara denna film.