Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

TROLLE LJUNGBY HD88

TROLLE LJUNGBY HD88


Hunters Video
Speltid 60 min
Språk Svenska,ty,eng,fr,da,no,sp,ry
Artikelnr. 5707335196013

199:-
REA: 60:-
Du sparar 70%


Trolle Ljungby

Filmen utspelar sig på det svenska godset Trolle Ljungby i Skåne. Ett stt stort gods med en bra och stark viltstam av både rådjur, dovhjortar och kronhjortar. Den goda viltförvaltningen ger stora bockar.


Varje år fälls flera guldbockar, vackra troféer av dessa fantastiska råbockar. Vi inleder med att följa med på en spännande råbocksjakt en vacker kväll. Vi får vara med om ett fantastiskt skott i vacker solnedgång - där bocken och miljön är som hämtad ur en jaktroman. Vilken bock! Trofén är fantastisk. "En av mina bästa troféer" säger den erfarna bockjägaren.
En månad senare får vi följa med på kronhjortsjakt. Brunsten är i full gång. Vi smyger efter den hjort som är planerad att avskjutas. Jägarna smyger på alla fyra, men det är denna hjort värd. En riktig kung med imponerande krona - en drömtrofé.
Därefter får vi följa med på dovviltsjakt, en smygjakt genom morgonens dimmor hela dagen igenom och tillslut får Tine skjuta sin första hjort, en stor gammal hjort. Riktig jaktglädje & jaktfeber.
 

Svensk speaker,
I filmen talas både svenska och danska (De danska jägarna är textade på svenska)

Sweden is famous for hunting and we here visit the beautiful Trolle Ljungby estate for Roebuck, Stag and Fallow Buck. We take several gold medal heads. Enjoy this unique film from one of the best estates in Sweden.