Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Vilthantering med Thomas Ekberg ÄLG

Vilthantering med Thomas Ekberg ÄLG

Ekeström, Peter

Inbunden, 210x230 mm,93 sidor
Settern
Rek.pris 380:-
Artikelnr. 9789175866437

179:-


Thomas Ekberg, en av Sveriges mest publika jägare med massor av tv-filmer om jakt, har levt med och för jakten sedan barnsben. En av hans deviser är att vilt ska vårdas hela vägen från skogen till köket. Att ta hand om vilt efter skottet är inte bara ett intresse, det är en självklar del av hans yrke som jägare.

Genom åren har han lärt av andra men också format egna metoder. Mycket handlar om detaljer, men det är detaljer som påverkar slutresultatet, det rätt hanterande, det passade, sotade, flådda, hängmörade och styckade viltet.

I den här bokserien visar Thomas Ekberg hur han gör för att det vilt vi fäller i skogar, på fält och över vatten ska bli ett så välsmakande kött som möjligt. Till sin hjälp har han Peter Ekeström, jägaren, skribenten och fotografen, som i text och bild förmedlar kunskapen.

Häng med på bokresan om Älg, Rådjur & Dovvilt, Vildsvin, Fågel & småvilt. Lär dig Vilthantering med Thomas Ekberg och i denna boken lär du dig att stycka älg! Med böckerna i denna serie lär du dig allt du behöver veta om styckning!

Älgjakten är vår viktigaste jaktform och älgen vårt mest älskade vilt!