SNIGLAR, SMÅKRYP OCH ANDRA INKRÄKTARE Prisma

49:-
VIP-pris 39:-

Bli VIP-medlem nu

50 sätt att bli av med trädgårdens objudna gäster

Sarah Ford

Thorbjörn Nilsson Övers

Ingela Jagne Faktagranskning

Liten behändig bok att placera på utebordet - för att lära och använda sig av - den är dessutom underhållande och rolig!

Som fiskare kan du t.ex. lära dig hur du får fler maskar i din trädgård, och som jägare hur du markerar ditt revir om du INTE vill ha älg och rådjur i din omedelbara närhet!

Massor av underhållande, organiska, strategiska, roliga och kemiska sätt att skydda trädgården mot grannskapets katter, slemmiga sniglar och flygande odjur.

Spektakulära odlingskatastrofer kan alla råka ut för, till och med professionella trädgårdsmästare. Naturen är nyckfull, så är det och så har det alltid varit men det är just därför som naturen är så spännande.

Visst är det nedslående att vakna en morgon och upptäcka att favoritplantan har utplånats. Du kanske rent av frestas att kasta in spaden, det verkar ju finnas arméer av glupska marodörer som väntar på att gå till anfall så fort du sänker garden.

Ge inte upp. Med lite kunskap och en gnutta hjälp från omgivningen kan du ta kontrollen, och sedan kommer din trädgård att frodas!

.Hft 96 s Ill


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^