Guide till mina bästa FISKEVATTEN

Klippinge, Pelle
Inbunden, 210x230 mm,136 sidor
Settern
Rek.pris 359:-
Artikelnr. 9789175866536

249:-
VIP-pris 199:-

Bli VIP-medlem nu

Hemestra i sommar, semestra i närområdet. Här finns flera tips på bra fiskeplatser runt om i Sverige. Kartor, berättelser och tips.

 

Oavsett amatör eller expert så drömmer nog de flesta om att fånga "den store". Erkänn själv att du gör det mest hela tiden eller åtminstone drömmer dig bort en stund till alla de fantastiska vatten som finns. Kanske lurar den stora just där?


Den här boken tar med läsaren till några av Pelle Klippinges absoluta toppställen. Här finns förutom trevliga berättelser alla tips som behövs för en lyckad tur.

Naturligtvis handlar det om favoriter som lax och havsöring men även "nationalfiskar" som exempelvis gädda och abborre. Några vatten som beskrivs väntar kanske alldeles bakom knuten medan andra kräver bil eller flyg. Så sluta dröm, det är dags redan nu att läsa om och planera in nästa destination.

 

Jag har lagt många kast hela vägen från Påskallavik till Sydamerika och tveklöst fått många favoritplatser när det gäller fiske. Så många att de till och med räcker att dela med sig av. Bra eller hur? Ett urval på inte mindre än tjugotvå stycken finns samlade i den här boken och jag hoppas verkligen innehållet kan locka till besök till några av dessa. En del av de vatten som beskrivs väntar kanske alldeles bakom knuten där du eller kompisen bor. Detta medan andra kräver såväl flyg som guide eller rentav "dead man´s shoe" för att komma åt. Hur som helst är det kanske just där de blanka, prickiga eller randiga bara väntar på ditt nästa kast?

Pelle Klippinge

 

Författaren och fotografen Pelle Klippinge är en bekant profil bland nordiska flugfiskare. Författaren & guiden årligen kurser och föredrag i ämnet. Välkänd skribent och fotograf i flera skandinaviska och europeiska sportfisketidskrifter.
 

Titlar av samma författare:

Bland världens största HAVSÖRINGAR
AVANCERAT LAXFISKE
LAXFISKE & FAVORITFLUGOR
LAXFLUGANS MAGI
HAVSÖRINGSGUIDEN Småland - Öland
Havsöringsguiden Skåne & Blekinge


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^