Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

HUNTER 1 - The pursuit of big bucks

HUNTER 1 - The pursuit of big bucks


RedMoose
Speltid 50+13 min
Språk Svenska
Artikelnr. 7350049470474

129:-
REA: 29:-
Du sparar 78%


HUNTER 1 –The pursuit of big bucks

Alla jägare har nog någon jaktdröm de skulle vilja uppfylla. Följ med Tobias på en jakt som går över tre länder, 6000 kilometer bakom bilratten och cirka 150 olika jaktpass. Allt med målsättningen att skjuta en riktigt stor råbock på lock.

Tobias delar med sig av de erfarenheter dessa jakter givit honom. Många spännande jaktscener utlovas och bland annat fyra medaljbockar fälls i filmen.

Jakten är främst smygjakt med lockjakt. I filmen varvas jaktscenerna med tips och råd gällande jakt prylar, kläder och lock samt övriga tillbehör som ger det där lilla extra till en lyckad jakt. Mycket värdefullt för både de mer erfarna bockjägarna samt även för nybörjare.

Du får njuta av stämningsfulla och vackra vyer samt olika miljöer där bockarna jagas. Allt ifrån lugnt smygande bockar till bockar som kommer in fort i tron att det är en rival som inkräktar på dess revir. Filmen bjuder på många skiftande lockpass och en sak är säker, man lär sig verkligen av att se lockjakt på film!

Bockrika marker ifrån Sverige samt vilket paradis det kan vara att testa råbocksjakt även i England samt Skottland. Råbockar i det skotska landskapet är verkligen något man inte kan missa om man är en inbiten råbocksfantast.

Bra, välgjord, spännande och ett måste för den lockande bockjägaren.
- Kristofer Hansson, Allt om Jakt & Vapen

Bockfeber till max! Ett måste för bockjägarens samling!
- Alexandra Hellström, Magasin Min Jakt

En spännande bockjaktfilm!
- Robert Jidesjö, Jakt & Jägare

Extra material: Lär dig locka med Nordik Roe