Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

HUNDENS DAGBOK & TRÄNINGSJORNAL
HUNDENS DAGBOK & TRÄNINGSJORNAL
HUNDENS DAGBOK & TRÄNINGSJORNAL

HUNDENS DAGBOK & TRÄNINGSJORNAL

Inbunden, 210 x 140 mm,90 sidor
Settern
Artikelnr. 9789175866734

199:-


Allt fler skaffar hund, i Sverige finns nästa en miljon registrerade hundar. Samtidigt tar hundarna en större plats i våra liv.  Vi bryr oss mer och mer om våra djur. Hunden är inte längre bara ett sällskapsdjur utan en familjemedlem. Vi är måna om våra hundar, och lägger allt mer tid och pengar på våra fyrfota vänner.

I denna bok, samlar du och fyller i allt om din hund. Allt från försäkringsnummer, veterinärkontakt, vaccinationer med mera till ert träningsupplägg. En stor del är träningsdagbok, här fyller du enkelt i era pass och kan därefter analysera och utvecklas i er träning.

Boken är vackert illustrerad av flertalet olika konstnärer, vilket utgör en förnämlig grund i dagboken. En inspiration till det egna skrivandet, och kanske egna skissandet, som ger boken sitt unika innehåll och personliga värde.

Genom träningsjournalen kan du följa din hunds utveckling och framsteg. Dagboken hjälper dig att se vad som fungerar och vad ni behöver träna mer på. Stöter du på ett problem i din träning kan du gå igenom din träningsdagbok och försöka hitta en lösning. Till exempel om en typ av belöning inte fungerar, eller att din hund alltid störs av något på en viss träningsplats.  Här finns också sidor för planering av upplägg inför tävling samt analysering av tävlingen. Vad gick bra/dåligt, varför gick det som det gick? Vad ska vi tänka på inför nästa gång.

För träningslogg så utvecklas du och din hund, och blir mer motiverade. Genom att analysera dina uppgifter ger boken möjligheter till ökad framgång i både träning och tävling.  Boken hjälper dig att uppnå ditt träningsmål med din hund!