Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

STARKA MÖTEN

STARKA MÖTEN

Wibäck, Jenny

Inbunden, 128 sidor
Settern
Rek.pris 339:-
Artikelnr. 9789175866727

249:-


Vårdhundar, terapihundar, resurshundar, läshundar - under de senaste åren har det vuxit fram en rad nya benämningar för hundar som används i arbete med människor. Men vad är det egentligen som händer i mötet människa hund?

I denna unika bok får du ta del av erfarenheter från deltagare och personal vid Aleskogens Hunddagis, en kommunal verksamhet där ungdomar som hamnat långt från studier eller arbete får chans att inta rollen som hundskötare och hundtränare.  

En av deltagarna Jessika Gyllström är bokens illustratör. Hennes starka och talande bilder ger inifrånperspektiv på hur känslor av hopplöshet och otillräcklighet med hundarnas hjälp vänds till målmedvetenhet och utveckling av de förmågor som krävs för att klara arbetslivet. Materialet är sammanställt av handikappvetaren och pedagogen Jenny Wibäck, som också väver in sina erfarenheter av att utbilda resurshundförare.  

Boken vänder sig såväl till dig som är intresserad av hur du kan må och fungera bättre i hundars sällskap, liksom till dig som kommer i kontakt med området i rollen som anhörig.

 

 


Liknande produkter

HUNDSKOLAN

HUNDSKOLAN

299:-  279:-
Du sparar 7%