HAVSÖRINGENS HEMLIGHETER Del 1+2


Wide Open
Speltid 165 min
Språk Danska Textad: Svenska & Norska
Artikelnr. 7391970022837

259:-
VIP-pris 239:-

Bli VIP-medlem nu

HAVSÖRINGENS HEMLIGHETER del 1

Kustspinn:
Filmen är inspelad på ett helt nytt sätt. Under fisket har vi placerat undervattenskameror på själva fikseplatserna. Det ger oss ny inblivk i havsöringens och kustfiskets hemligheter.
Det handlar om spinnfiske från kusten, och vi får följa med Thomas Hansen och flera andra erfarna kustfiskare på ett antal fisketurer. Vi följer med under alla årstider och på olika platser.

Här får du många fina fångster, underhållande fiskesituationer och nya rön. Det är också en instruktiv film som går igenom alla viktiga delar i strategi, utrustning och fisketekniker med både drag och bombarda-flöte.

 

HAVSÖRINGENS HEMLIGHETER del 2

KUSTFLUGA (83 min)
Filmen handlar om flugfiske från kusten. Vi har placerat undervattenskameror ute på fiskeplatsen samtidigt som det fiskas - det ger en unik inblick i havsöringens undervattensvärld.

Vi får se havsöringstim framför kameran. Vi får se bytesdjur, strömmens inverkan på fisket och ett antal fantastiska klipp som visar havsöringen i sitt rätta element - bland annat i imponerande vackra inslag av undervattensfotografen Lars Laursen.
Med hjälp av undervattenskamerorna och två mycket erfarna kustfiskare får vi en helt ny inblick i havsöringens hemligheter.

Vi följer med Thomas Hansen och Claus Eriksen på ett antal fisketurer. Vi följer med på fiske under alla årstider och på olika platser längs kusten. Vi bjuds hela tiden på flera små, men ack så viktiga, tips och råd. Här får du många fina fångster, underhållande fiskesituationer och nya rön.
Det är en film man bara måste se om och om igen.

Extramaterial: Flugkastet – goda råd.
Tvåhandsspö – ett alternativ.


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^