HAVSÖRINGENS HEMLIGHETER 3 + 4


Wide Open
Speltid 197 min
Språk da, text sv,no
Artikelnr. 7391970029447

199:-
VIP-pris 149:-

Bli VIP-medlem nu

HAVSÖRINGENS HEMLIGHETER – DEL 3 + 4  Dubbel DVD

VÅR/SPINN (83 min)
Vi följer med den duktiga och mycket erfarna Thomas Hansen på ett antal vårfi sketurer. Han berättar om utrustning, strategi och fisketeknik medan han fångar mängder av havsöringar. Med undervattenskameran följer vi betets gång under vattnet och Thomas tipsar om hur man bäst fiskar med drag och wobbler under olika förhållanden. Med undervattenskameran tar vi oss under ytan och studerar havsöringens revir och födosök och vi ser havsöringar simma helt oberörda framför kameran. Även om fisketeknikerna och fiskeplatserna är typiska för vårfisket, så innehåller filmen många tips som är användbara vid kustfiske året om. Filmen är både informativ och vacker och bjuder på både stämningsfyllda och action-laddade fiskesituationer.
Extramaterial: Storfisk på sandrevet: Se Thomas Hansens möte med en storfisk när han fiskar på sandrevet.

VÅR/FLUGA (114 min)
Den erfarna flugfiskaren Claus Eriksen berättar om strategi, fiskeplatser och fisketeknik samtidigt som han fiskar på flera olika vårfiskeplatser.
Kameran är hela tiden med och visar oss de minsta detaljer. Med flygfoton visas också olika typer av kustfiskeplatser. Undervattenssekvenserna är enastående. Vi ser havsöringar simma i stim på fiskeplatserna.
Vi ser öringar jaga bytesdjur och vi ser detaljerade filmsekvenser som visar flugornas gång i vattnet. I filmens extramaterial visas hur flugorna i filmen binds. Det här är en underhållande och lärorik film med fisketips, stämningsfyllda bilder och massor av fina fångster. Även om filmen skildrar vårfisket, så innehåller den många tips som är användbara året om.
Extramaterial: Claus Eriksen och Jesper Petersen binder filmens flugor.

avsöring havsöringsfiske


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^