Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

FRÅN HÅV TILL TALLRIK – Hur man rensar och tillagar fisk
FRÅN HÅV TILL TALLRIK – Hur man rensar och tillagar fisk
FRÅN HÅV TILL TALLRIK – Hur man rensar och tillagar fisk
FRÅN HÅV TILL TALLRIK – Hur man rensar och tillagar fisk

FRÅN HÅV TILL TALLRIK – Hur man rensar och tillagar fisk

Andersson, Alf

Inbunden, 210x300 mm,96 sidor
Settern
Rek.pris 320:-
Artikelnr. 9789175866222

219:-


FRÅN HÅV TILL TALLRIK - Hur man rensar och tillagar fisk
Alf Andersson

 

Från håv till tallrik är en  praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur man rensar och förbereder olika fiskarter. Som kronan på verket finns också flera matrecept på olika fiskar samt på kräftor. Boken tar upp fisk från sött och bräckt vatten, men tillvägagångssätten kan användas också på saltsjöfisk.

Text och illustrationer är av författaren och tecknaren Alf Andersson, som skapat flera konstruktiva och mycket uppskattade handböcker inom jakt och fiske: Styckning av vilt, Så grillar du kött och fisk, Så röker du kött och fisk samt Fisken efter fångsten.

Alf Andersson - Jonas Gerdle - Nils & Vicky Ekwall - Patrik Hilding

Alf Andersson