Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

VANDRA FJÄDERLÄTT Vildmarksbiblioteket

VANDRA FJÄDERLÄTT Vildmarksbiblioteket

Johansson, Jörgen
Flexoband, 175x225 mm,191 sidor
Vildmarksbiblioteket
Artikelnr. 9789197554169

199:-


Jörgen Johansson


Släpar du omkring på tyngre packning än du behöver? Här kan alla som är ute och vandrar hitta mängder av tips om hur packningen kan bantas. Det är självklart så att en lättare packning ger en bekvämare vandring, antingen det är en veckolång vandring med tält, vandring mellan stugor i fjällen eller en dagstur i skogen. Varför bära på mer vikt än man måste? Det är ju för att njuta och koppla av vi är ute i naturen, inte för att bära.

Författaren Jörgen Johansson är en mycket erfaren fjällvandrare och var en av de första i Sverige att anamma lättpackningens filosofi. Han har själv provat sig fram till en mycket lätt lösning som fungerar utmärkt även på långa fjällturer i krävande terräng, och om det fungerar där så fungerar det överallt. Han har på senare år bantat sin packning med ungefär 10 kg inför långturer och har det ändå lika bekvämt och säkert som tidigare. Allt det

Jörgen tipsar om i boken är alltså självupplevt och ordentligt testat. Det fungerar i de svenska markerna.
I den här boken kan alla som är ute och vandrar med packning, i Sverige eller utomlands, hitta mängder av tips om hur packningen kan bantas på rätt sätt, för ett mer njutbart friluftsliv!
Flexo ill 170x225 192 s