TORRFLUGOR för stilla vatten

Klingberg, Johan

Mountain Media
Språk Svenska
Artikelnr. 7350045890511

179:-
VIP-pris 149:-

Bli VIP-medlem nu

Flugor & Fiske 1 - Torrflugor för Stilla vattenFlugfiske efter vakvillig regnbåge är både roligt och spännande. Men för att lyckas är det viktigt att veta vid vilka tidpunkter de insekter som lockar upp regnbågen kläcker.

Johan Klingberg har fiskat efter regnbåge på Hökensås sedan barnsben och har, tillsammans med sina vänner, utvecklat flera gångbara torrflugemönster för regnbågsfiske. De elva torrflugorna, som Johan binder i filmen, imiterar de insekter som står på regnbågens meny från tidig vår till sen höst.

Genom pedagogiska instruktioner lär du dig hur flugorna binds, vilka material som fungerar bäst och hur de kan varieras beroende på hur flugorna ska användas. Dessutom visar Johan hur de ska fiskas med i några av de sjöar på Hökensås där flugorna en gång utvecklades.


Filmen Torrflugor för stilla vatten är den första delen av sex i serien Flugor & Fiske som följs av filmerna; Nymfer för stilla vatten, Klassiska flugor för stilla vatten, Dagsländor för strömmande vatten, Natt­sländor för strömmande vatten och Nymfer för strömmande vatten.

 

 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^