NATTSLÄNDOR för strömmande vatten

Klingberg, Johan

Mountain Media
Speltid 120 min + bonus 15 min
Artikelnr. 7350045890559

179:-
VIP-pris 99:-

Bli VIP-medlem nu

Flugor & Fiske 5 - Nattsländor för strömmande vatten


I Norden utgör nattsländorna en viktig insektsgrupp för både harr och öring. Därför bör alla flugfiskare vara försedda med några bra nattsländeimitationer.
 

Johan Klingberg har under många år fiskat i strömmande vatten i både Sverige och Norge. Nattsländorna har räddat många fisketurer, men för att lyckas bör man veta i vilket stadie som fisken tar sländorna. Här visar Johan sina bästa imitationer från kläckande puppor till spent spinners. Samtliga flugor som visas har fungerat väl över hela landet, efter såväl öring som harr. Flugmönstren är alla anpassade för olika typer av åar, snabba som långsamma.


I mer än två timmar lär du dig genom pedagogiska instruktioner hur flugorna binds, vilka material som fungerar bäst och hur de kan varieras beroende på hur flugorna ska användas. Dessutom visar Johan hur de olika flugtyperna ska fiskas med i några spännande harrströmmar i Sorsele.


Filmen Nattsländor för strömmande vatten är den femte delen av serien Flugor & Fiske som även innehåller filmerna: Torrflugor för stilla vatten, Nymfer för stilla vatten, Klassiska flugor för stilla vatten, Dagsländor för strömmande vatten och Nymfer för strömmande vatten.Filmen  är den fjärde delen av sex i serien Flugor & Fiske som även innehåller filmerna; Torrflugor för stilla vatten, Nymfer för stilla vatten, Klassiska flugor för stilla vattenDagsländor för strömmande vatten och Nymfer för strömmande vatten.

 


 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^