Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

DRÖMÅN mitt myggfiskeparadis

DRÖMÅN mitt myggfiskeparadis


Svenskfiskefilm
Speltid 105 min
Språk svenska
Artikelnr. DC03

259:-
REA: 78:-
Du sparar 70%


 - mitt myggfiskeparadis

Ända sen jag var en liten grabb har jag älskat fjällflugfiske och när jag efter 15 års arbete som kamerakille på tv började längta efter nya utmaningar, fick jag en idé. Jag tog myggspön, campingsaker, filmutrustning och hyrde en kanot för att göra ett annorlunda äventyr i de svenska fjällen.
Med drömmar om kläckningar, vakande harr och vild storvuxen fjällöring gav jag mig ensam ut på ett 10 mil långt paddlingsäventyr i den norrländska vildmarken. Under en månad tänkte jag leta efter orörda småströmmar med storvuxen fjällfisk - samtidigt som jag filmade mitt företag.
Med myggspö, torrfluga och nymf sökte jag drömfisket från den sista granskogen till den översta fjällbjörkskogen och tundran. I den vackra ostörda naturen fick jag uppleva många spännande möten med fjällets vilda djur och fåglar.

Drömån tog sju sommrar att spela in, och skildrar hela expeditionen med allt vad den innebär av kanotstrapatser, djurliv, fjällnatur och inte minst fantastiskt flugfiske. Några av Sveriges vackraste platser där naturen ännu lever ostörd.