Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

KLASSISKA FLUGOR FÖR STILLA VATTEN

KLASSISKA FLUGOR FÖR STILLA VATTEN

Klingberg, Johan


Mountain Media
Speltid 125 min + bonus 10 min
Språk Svenska
Artikelnr. 7350045890535

179:-
REA: 29:-
Du sparar 84%


Flugor & Fiske 3 -Klassiska flugor för stilla vatten

På Irland och Skottland har det fiskats med färgglada våt- och torrflugor efter öring sedan generationer. Framförallt har fiskets bedrivits från båt genom en särskild metod som få skandinaviska flugfiskare känner till. När de olika flugorna fiskas i team är den Irländska båtfiskemetoden både effektiv och rolig.
 

Johan Klingberg ägnade en hel flugfiskesäsong på Irland för att lära sig båtfiskemetoden och om hur de traditionella våt- och torrflugorna bäst används. De tolv klassiska sjöflugorna som här visas imiterar de insekter som står på öringens och regnbågens meny från tidig vår till sen höst.


I mer än två timmar lär du dig genom pedagogiska instruktioner hur flugorna binds, vilka material som fungerar bäst och hur de från början är tänkta att användas. Dessutom visar Johan hur de ska fiskas med från båt på Hökensås där de ofta firar triumf.


Filmen Klassiska flugor för stilla vatten är den tredje delen av sex i serien Flugor & Fiske som även innehåller filmerna; Torrflugor för stilla vatten, Nymfer för stilla vatten, Dagsländor för strömmande vatten, Nattsländor för strömmande vatten och Nymfer för strömmande vatten.


Flugor & Fiske 3 - Klassiska flugor för stilla vatten (Trailer - Swedish) from Fly Fishing Films on Vimeo.