Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

ÖRINGFISKE med Sight Fishing-metoden

ÖRINGFISKE med Sight Fishing-metoden

Landon Mayer
Inbunden, 210x230 mm,192 sidor
Settern
Rek.pris 395:-
Artikelnr. 9789175866291

179:-


Krusningar på vattenytan, vind, moln, solblänk samt stenar och träd som är i vägen - allt detta gör det svårt att få syn på öringen om den inte vakar. Vet man vad man ska leta efter blir det med genast lättare. Boken Öringfiske med Sight Fishing-metoden avslöjar knepen.

Sight Fishing-experten Landon Mayer lär dig allt du behöver veta för att kunna upptäcka öringen innan du kastar. Författaren delar med sig av den kunskap han har tillskansat dig under alla år han har fiskat och guidat fiskare längs fina öringvatten. Det Landon är bäst på, är att fiska på stor öring med lätt utrustning. Han visar hur du ska göra för att upptäcka öringen, och hur du ska presenterar flugan på rätt sätt under olika förhållanden. Du får även tips och info för att få en lyckad fiskedag.

Öringfiske med Sight Fishing-metoden är trevlig och lärorik läsning, och metoden ger resultat - fler och större öringar.

Landon Mayer verkar som fiskeguide i Colorado och har South Platte River som sitt hemmavatten. Han har guidat fiskare i dessa vatten i mer än 12 år. Han har skrivit flera fiskeböcker och publicerar fortlöpande artiklar i flera av de stora amerikanska fisketidningarna.