Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

FLUGFISKARENS ABC

FLUGFISKARENS ABC

Vestergaard, Niels

Inbunden, 170x240 mm,80 sidor
Settern
Rek.pris 199:-
Artikelnr. 9789175865447

139:-


FAKTABOK - 10:e tusendet
Flugfiske är inte svårt när man väl kommer i gång. Med hjälp av FLUGFISKARENS ABC har det blivit mycket enklare. Boken innehåller även massor av bra tips, som erfarna flugfiskare kan få glädje av. Här finns allt om flugfiskeutrustningen: spö, rulle, lina och flugor och hur man sätter ihop sin utrustning.

Flugkastet är svårt i början, men här får du goda råd, och med hjälp av de välgjorda illustrationerna och den enkla informativa texten så förstår du  mycket lätt hur du skall göra! Boken kommer att bli din viktigaste uppslagsbok i flera år framöver och blir din följeslagare när du lärt dig flugfisket. Du får även massor av fisketips och får lära dig de bästa fisketeknikerna i strömmande vatten, sjöar och kustvatten.


RECENSION  KOPIERAD FRÅN RACKELHANENS HEMSIDA:


Flugfiskarens ABC av Niels Vestergaard


Niels Vestergaard är en dansk fiskeskribent och fotograf som har gett ut ett flertal böcker på danska, men bara en har blivit översatt till svenska tidigare.
Flugfiskarens ABC är den perfekta boken om man är nyfiken på att lära sig flugfiske.
Här finns avsnitt om utrustningen, flugkastet, fisket i stilla och strömmande vatten och flugor. Allt är beskrivet på ett lättförståeligt sätt, och understöds av de pedagogiska bilderna, vilket bör passa flugfiskenovisen.
För den mer erfarne flugfiskaren kan den fungera som en uppslagsbok eller helt enkelt som en vacker bok om flugfiske. De utmärkta teckningarna och bilderna gör att boken förtjänar en plats i bokhyllan. ----/Stig Torniainen