Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Den stora boken om Öringfiske med fluga
Den stora boken om Öringfiske med fluga
Den stora boken om Öringfiske med fluga

Den stora boken om Öringfiske med fluga

Inbunden, 230x290 mm,191 sidor
Settern
Artikelnr. 9789175865577

399:-


Upptäck Ett Sällsynt Återfynd! Den stora boken om öringfiske med fluga är tillbaka!

Missade du chansen att äga det ultimata praktverket om öringfiske med fluga? Nu har du möjligheten igen! Vi har lyckats återfinna några exemplar av detta tidigare slutsålda praktverk, och de väntar på att bli en del av din samling.

Öringfiske med fluga är ett exklusivt och rikt illustrerat praktverk om modernt flugfiske efter i förstahand öring, men även harr, röding och andra närbesläktade arter. Boken belyser på ett lättbegripligt och informativt sätt det variationsrika och spännande öringflugfisket ur alla väsentliga aspekter i såväl stilla som strömmande vatten. Läsaren får här veta allt om bland annat olika fiskemiljöer, flugor, flugval, redskap, tekniker, metoder och strategi. Oavsett om man är nybörjare eller erfaren flugfiskare får man i denna bok svaren på alla de frågor som kan uppkomma vid olika typer av vatten.

Författarna är mycket rutinerade flugfiskare, som under många år blött sina flugor i de mest skiftande miljöer. Tack vare denna långa erfarenhet av öringflugfiske, kan de på ett initierat och vederhäftigt sätt belysa flugfiske efter öring ur ett allsidigt perspektiv.

Enkelt och lättläst redogörs för vad man bör veta för att kunna bedriva ett givande flugfiske efter öring. Sammantaget ger därför boken - inte minst tack en komplett vare de briljanta illustrationerna och suveräna fotografierna bild av modernt öringflugfiske. Öringfiske med fluga förmedlar alltså all den kunskap, som en öringflugfiskare kan behöva ha med sig ut till vattnet och som kan vara avgörande när han eller hon står öga mot öga med fisken.

Rikt illustrerad av erkända konstnärer som Thommy Gustavsson, Gunnar Johnson & Lennart Molin.

 

Skynda dig innan dessa återfunna exemplar tar slut igen! Beställ ni för att säkra ditt exemplar och förstärk din passion för öringfiske med detta unika verk.