Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

SPÄNNANDE METODER för gädda, gös & abborre
SPÄNNANDE METODER för gädda, gös & abborre
SPÄNNANDE METODER för gädda, gös & abborre
SPÄNNANDE METODER för gädda, gös & abborre
SPÄNNANDE METODER för gädda, gös & abborre

SPÄNNANDE METODER för gädda, gös & abborre

Johansson, Kjell

Inbunden, 210x225 mm,96 sidor
Settern
Rek.pris 360:-
Artikelnr. 9789175866352

199:-  179:-
Du sparar 10%


gädda, gös & abborre

Fiskemetoder efter gädda, gös och abborre kan utvecklas och kombineras i betydligt högre grad än man tror. Utnyttjar man det bästa från en metod och kombinerar det med det som fungerar i en annan, kan man hitta spännande fiskesätt som tar bort pauserna mellan huggen.

Boken Spännande metoder för gädda, gös & abborre är spräng­fylld med information, tips och idéer som kommer att göra fisket mycket mer givande. Boken ser bortom alla konventioner om hur man kan fiska och ger massor med inspiration till att testa och anpassa metoderna efter ens eget fiskesätt.

Författaren berättar om sina möten med existerande metoder, som vertical jigging, bottentrolling och latmanstekniken, och beskriver de effektiva hybridmetoder som han själv har skapat. Som kronan på verket får man lära sig att klucka fram abborrarna, en lika osannolik som okonventionell metod, samt att ta abborre på dubbel-dropshot, en adrenalinframkallande metod som kommer att tala om sig.

Har du alltså sett någon fiska på ett väldigt konstigt sätt de senaste åren, så är det troligen författaren du har sett. Han har testat allt han skriver om och avslöjar här hur det ska gå till. För Kjell Johansson är inte fisket bara en hobby, det är en passion. Han strävar dessutom hela tiden efter att utveckla sitt fiske så att det blir roligare och ger fler napp. Han jobbar deltid som fiskeguide.

Kjell har tidigare skrivit böckerna Nu hugger gäddan och Gösfiske - fakta och fisketips.

Ur innehållet:
Jiggtrolling
Vertikaltrolling efter gös
Vegetationstrolling
Vertical jigging
Abborrkluckning
Ismete med frilina
Flötesparavantrolling
Vertikalfiske och Fireball efter gädda

"En intressant bok som ger en hel del inspiration till experiment"