Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

SLACKHUGG!

SLACKHUGG!

195x265 mm,160 sidor
Artikelnr. 9789198111347

259:-


Nu kommer den efterlängtade totala livsstils-, mat- och betesbyggnadsboken av stjärnfiskaren, mästerkocken och livskonstnären Claes Claesson, mer känd i fiskekretsar som den legendariske betesbyggaren Svartzonker. För den bredare allmänheten är Claes Claesson känd främst från matprogrammet "Kniven mot strupen" i TV4 och fiskeprogrammet "Fiskefeber" i TV5.

I Slackhugg bjuder Claes Claesson på sina bästa recept för både fiskedrag och maträtter - plus en massa mer därtill. Med Slackhugg kan varje storfiskare och matälskare bygga sina egna vinnardrag och laga sina egna succérätter - ett måste för alla med kärlek till det oslagbara kombinationen fiske, smaker och allt det bästa av allt det goda som livet bjuder.

Så vad betyder då Slackhugg Claes Claesson Svartzonker?"Slackhugg är en fisketerm för en storgädda som hugger i så hög fart att linan slackar och man inte känner hugget. Det är bland de häftigaste känslor man kan uppleva som fiskare och det är den känslan som jag har velat fånga med boken - inte bara i fisket utan i livet."

Boken är trådbunden med öppen rygg. Då boken är bunden med en framsida i fluo orange så är den lite känslig för svärta och det kan finnas något märke på framsidan av boken efter att andra böcker ha legat på den under frakt.