- Hem
- Jakt
- Jaktböcker
- Fakta
- STYCKNING AV VILT
Beskrivning
9:e reviderade upplagan - nytt omslag samma uppskattade innehåll
Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong - hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare!
ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL
Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv.
Mörning - mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Hygien
Sjukt, skadar kött
Älgen
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap
Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson
noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
Recensioner
STYCKNING AV VILT
[9789175866314]
189:-
VIP-pris 189:-
Bli VIP-medlem nu
OBS: Recensioner kan kräva godkännande innan publicering
Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Välkommen till nätbutiken JAKT & FISKE
För dig som vill köpa böcker och film om Jakt - Fiske - Natur - Hundar. Vi har Sveriges största utbud inom Jakt & Fiske till mycket bra priser. Handla enkelt i vår nätbutik eller bli VIP-medlem och få ännu bättre priser!
I vår webbutik finns (förutom böcker under egen utgivning) jaktfilm, fiskefilm, böcker och annat för jägare, fiskare, hundägare och naturintresserade.
FRI FRAKT PÅ ORDER ÖVER 500 KR!
(gäller för leverans i Sverige)