STYCKNING AV VILT

Andersson, Alf
Inbunden, 175x240 mm,128 sidor
Settern
Rek.pris 299:-
Artikelnr. 9789175866314

189:-
VIP-pris 179:-

Bli VIP-medlem nu





9:e reviderade upplagan – nytt omslag samma uppskattade innehåll


Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong – hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare!
 

ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL


Visar styckning steg för steg – en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv.
 

Mörning – mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Hygien
Sjukt, skadar kött
Älgen
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap
 

Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson
noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^