101 LEKTIONER I FISKE

Beattie, Rob
Inbunden, 150x200 mm,128 sidor
ICA
Rek.pris 159:-
Artikelnr. 9789153430285

89:-
VIP-pris 89:-

Bli VIP-medlem nu

Rob Beattie

Ännu en handbok om fiske? Nja, inte riktigt. För även om denna bok innehåller tillräckligt många tips och knep för att tillfredsställa såväl nybörjaren som den erfarne fiskaren, så behandlar den också betydligt mer svårgreppbara aspekter på fiske. Som till exempel hur man hittar den perfekta fiskekompisen, varför den största fisken alltid väntar ännu ett kast bort och vad man kan göra för att skaffa sig mer tur.

Fiske är egentligen varken en hobby, en sport, en vetenskap eller en färdighet; det är inte ens en konstart. Fiske är ett mysterium - ett mysterium som man kan ägna ett helt liv åt att försöka lösa. 101 lektioner i fiske utgör den perfekta följeslagaren på denna resa - varm, kunnig och stillsamt humoristisk ledsagar den dig förbi fiskets alla grynnor och skär. Bokens "lektioner" omfattar allt från praktiska tips kring utrustning och teknik till personliga historier och kloka tankar kring fiskeupplevelsen som sådan. Med sin kåserande ton och sina charmiga färgillustrationer passar den läsare i alla åldrar - den ideala presenten för var och en som någonsin har fångat en fisk - eller bara funderat över möjligheten ...

Rob Beattie har fyrtio års erfarenhet av fiske. Han är ägare till en enorm samling fiskehattar och syntes vid strandkanten så sent som igår.

 

 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^