DUVJAKT med bulvaner

Lindroth, U. Norin A

Pantheon
Speltid 60 min
Artikelnr. 7350066190133

299:-
VIP-pris 289:-

Bli VIP-medlem nu

Att jaga ringduva över bulvaner är en modern klassiker bland jaktformer. Det är inte någon ny metod, men det är oanständigt roligt. Vi har rest runt i Syd- och Mellansverige och filmat konsten att lura duvor med bra bulvaner och smidiga gömslen. Resultatet blev förutom några roliga resor en actionfylld film som innehåller såväl massor av jakt, som de tips du behöver för att lyckas själv.
 

Lägg till detta ett skytte som svänger från riktigt bra till riktigt dåligt på nolltid, rutinerade hundar varav åtminstone en har egna uppfattningar om hur apporteringen ska skötas, samt duvor som uppfattar och reagerar på små justeringar av bulvanbilden. Plötsligt är steget mellan ordning och kaos kort. Och vi får erkänna att vi själva tycker att den här jaktfilmen lockar fram ovanligt många skratt.
 

Är du intresserad av småviltjakt i allmänhet eller duvjakt i synnerhet törs vi lova att du kommer att vara glad åt att ha den här filmen i din jaktfilmssamling!Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^