Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Charkuteri för hemmabruk
Charkuteri för hemmabruk
Charkuteri för hemmabruk
Charkuteri för hemmabruk
Charkuteri för hemmabruk

Charkuteri för hemmabruk

Andersson, Alf

Inbunden, 170x240 mm,120 sidor
Settern
Artikelnr. 9789175866758

269:-


En instruktionsbok, kokbok och receptsamling för den som vill öka på sina kunskaper och förmåga för tillverkning av charkuteri­produkter. Vänder sig både till etablerade kockar såväl som till alla glada amatörer som vill lära sig charkuterikonsten.

Boken är skriven på ett lättsamt sätt och förklarar de olika charkuteriprocesserna enkelt och rakt. Tillverkningen av bokens charkuterier utgår från enkla råvaror och den utrustning de flesta har i sina kök. Recepten innehåller vanliga vardagliga ingredienser utan en massa konserveringsmedel och kemikalier.

Boken visar tillverkning av olika sorters skinka, tunga, bresaola, torkat kött, rostbiff, rimmat kött, rökt fläsk, leverkorv, terriner, pastejer och patéer, charkuterier på fisk och inte minst alla ljuvliga korvar.

Alf Andersson har arbetat professionellt med charkuteri­tillverkning och har skrivit flera böcker de senaste 30 åren. Böcker som tack vare sitt noggranna och pedagogiska sätt trycks i upplaga efter upplaga.
Som alltid i sina handböcker är Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå i boken. Charkuteri för hemmabruk är helt ensam i sitt slag i den svenska bokutgivningen. Tillförlitlig information om tillverkning av pålägg, korvar och delikatesser har länge efterfrågats och nu är boken här.

Släng inte alla olika slaktdetaljer från älg, rådjur, vildsvin m.m. som kan bli delikatesser på ditt matbord.