Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Mina första fåglar

Mina första fåglar

Jansson, Emma

Inbunden, 280 x 250 mm,24 sidor
Triumf förlag
Artikelnr. 9789188549624

119:-


I Mina första fåglar hittar du 19 av våra mest omtyckta svenska fåglar. Fåglar som du kan upptäcka både vid fågelbordet, i skogen eller vid det skummande havet. Exempelvis får du lära dig mer om Sveriges nationalfågel Koltrasten. Du får lära dig skillnaden mellan en Trana och Gråhäger och kika närmare på fåglar som Domherren, Blåmesen, Morkullan och Nötskrikan.

Lär dig korta och innehållsrika fakta om fåglarnas kännetecken, vad de äter och hur de låter! Så kan du enklare upptäcka dem på din härliga promenad ute i naturen.

" Detta är en fågelbok för barn som introducerar oss till 19 stycken vanliga fåglar i Sverige. Varje sida är fantastiskt illustrerad och kompletteras med en enkel faktatext om fågeln. Vi gillar speciellt mycket att Jansson väljer fakta som lockar barn. T.ex om Nötväcka som har en banditmask eller klättrar ner för trädstammen på ett underligt vis"/.../

En väldigt fin fågelbok för barn som fungerar lika bra för lågstadiet som hela förskoletiden med vissa anpassningar i läsningen. Detta är första delen i en kommande serie och nästa del kommer inom en snar framtid med fokus på svenska fiskar. Roligt!

Tipsar varmt om denna bok som passar till läsning i både hemmet och på förskolan. Vi tycker om den så mycket att vi redan köpt ytterligare tre ex som presenter."

/Barnboksfamiljen