Din varukorg

Totalt: 0:-  Ändra  Kassan 

Clicko Bokstavsspel NOMINERAD TILL ÅRETS BARNSPEL 2018

Clicko Bokstavsspel NOMINERAD TILL ÅRETS BARNSPEL 2018


Artikelnr. P1705661

399:-


uryns motivering till nomineringen Årets Barnspel 2018
Ett både vackert och välgjort spel för de minsta med utsökt välgjorda olikfärgade träbitar, vilka med hjälp av magneter kan sättas ihop till olika bokstäver. Enkelt och roligt att spela och lär små barn om bokstäver redan när de är för små att hålla i en penna. Dessutom något av en pedagogisk leksak som barnen också kan sätta ihop till andra former än bokstäver.

Ett pedagogiskt spel som lär ut bokstäver på ett enkelt, lekfullt och kreativt sätt genom att kombinera barnens byggintresse med fascination för magneter. Spelet innehåller en magnetisk byggsats i trä där barnen genom att välja delar från byggsatsen kan bygga alla bokstäver, inklusive W, Å, Ä och Ö. 

Clicko passar utmärkt för barn över 3 år som börjar bli nyfikna på bokstäver. Med byggsatsen följer också en kortlek med bokstavskort samt monster och stjärnor . Här gäller det att bygga bokstaven på kortet med hjälp av byggsatsens delar, när du klarat det får du en stjärna. Dock gömmer det sig monster bland korten och har du otur att dra ett sådant blir du av med 1 stjärna istället.

Innehåll: 11 delar + kortlek
Mått: Innehållande delar är 18 cm respektive 10 cm höga delar
Material: FSC-certifierad plywood och biologiskt nedbrytbar lasyr
Från: 3 år
Speltid: 20-30 min
Antal spelare: Från 1 spelare och uppåt