RÖKNING – Så röker du kött och fisk

Andersson, Alf
Inbunden, 170x240 mm,96 sidor
Settern
Rek.pris 320:-
Artikelnr. 9789175866598

219:-
VIP-pris 179:-

Bli VIP-medlem nu





En faktabok som passar alla – från nybörjare till kunniga rökare.

Författaren Alf Andersson tar upp allt – från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk – till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder.

Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror.
Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
 

Bygg din egen rök

För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.


Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.


Denna bok är en helt ny omarbetad utgåva, av tidigare Så röker du kött & fisk. Med massor av ny matnyttig fakta och mängder av nya färgfoton.

 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^