FRÅN HÅV TILL TALLRIK

Andersson, Alf
Inbunden, 210x300 mm,96 sidor
Settern
Rek.pris 320:-
Artikelnr. 9789175866222

179:-
VIP-pris 139:-

Bli VIP-medlem nu





HUR MAN RENSAR OCH TILLAGAR FISK

En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur man rensar och förbereder olika fiskarter. Som kronan på verket finns också flera matrecept på olika fiskar samt på kräftor. Boken tar upp fisk från sött och bräckt vatten, men tillvägagångssätten kan användas också på saltsjöfisk.

Text och illustrationer är av författaren och tecknaren Alf Andersson, som skapat flera konstruktiva och mycket uppskattade handböcker inom jakt och fiske: Styckning av vilt, Så grillar du kött och fisk, Så röker du kött och fisk samt Fisken efter fångsten.

Alf Andersson - Jonas Gerdle - Nils & Vicky Ekwall - Patrik Hilding


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^