FISKSOPPOR & VILTGRYTOR

Johansson, Christer
Flexoband, 232 x 220 mm,72 sidor
Settern
Artikelnr. 9789175865782

89:-  59:-





Författaren och fotografen Christer Johansson låter läsaren följa med på en gourmetisk odyssé, från Andalusien i södra Spanien till norra Norrland. Med nedslag i Frankrike, Ungern, Polen.
Genom en serie läckra recept på fisksoppor och viltgrytor från när och fjärran, blir boken en angenäm bekantskap för den gastronomiskt intresserade fiskaren och jägaren.
Författaren låter oss veta att man blir intelligent av fisk, och att kött från vilt är något av det nyttigaste man kan stoppa i sig. Dessutom berättas det utförligt om både viner och öl till maten.
Recepten bygger på inspiration från resor i Sverige och övriga Europa. Det krävs inga uttalade kunskaper i matlagning. Med hjälp av enkla anvisningar, trollar man lätt fram härligt doftade fisksoppor eller mustiga, aromatiska viltgrytor. Ofta med ingredienser som tillför soppan och grytan det där lilla extra, vilket ger rätterna en extra knuff uppåt på den kulinariska stegen.
Recepten är garnerade med historisk kuriosa, och kryddade med författarens egna högst personliga reflektioner. 
 

 

Dela


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^