FISKELYCKA Inspiration, råd och recept

Freudental, Lundblad, Johansson
Inbunden, 272 x 200 mm,184 sidor
Massolit Förlag
Rek.pris 210:-
Artikelnr. 9789187785337

209:-
VIP-pris 199:-

Bli VIP-medlem nu

En årslång resa av lustfyllt fiske

Allt fler fiskar med spö och lina för att det är roligt och för att komma ut i naturen. Det ger en känsla av spänning och förväntan att själv få fånga sin fisk för att sedan kunna laga till en läcker måltid. Att kasta ett drag i det mörka vattnet vid en långsträckt vass ger ett lugn och en härlig naturupplevelse.

Fiskelycka tar dig med på ett år av fiske. Du får tips för att lyckas med våra vanligaste fiskar som gädda, abborre och gös  med metoder som är tillgängliga för alla. Här beskrivs hur vi spinnfiskar gädda på våren, jiggar gös, metar sommarabborre och pimplar från isen under vintern. På köpet får du handfasta råd om teknik och utrustning. Boken bjuder också på läckra recept såväl på fisken du fångar som maten och tillbehören omkring.

Henrik Freudenthal är marknadsförare och journalist som skrivit för såväl fisketidningar som mattidningar. Joakim Lundblad är matkreatör och har arbetat som kock, köksmästare och matutvecklare. Han har tidigare gett ut böckerna Med smak av Japan och Sushi på svenska. Patric Johansson är fotograf med inredning och mat som specialitet.


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^