Filmpaket 6 Fiske


Artikelnr. x006

567:-
VIP-pris 199:-

Bli VIP-medlem nu

FRANK SAWYER'S FAVOURITE FLIES

ENGELSKT OMSLAG. Filmen kan ses både på svenska & Engelska
I denna film visar flugbindaren Johan Klingberg hur du binder och fiskar med sex av Frank Sawyers favoritflugor. Dessutom tar han dig med på ett besök till den legendariska River Test i södra England. Där får du bland annat träffa "Sawyerexperten" Terry Lawton.

HANS LIDMANS FAVORITFLUGOR

Hans Lidmans berättarkonst har gjort honom till en av Sveriges mest folkkära fiskeboksförfattare. Som flugfiskare visade Lidman upp ett stort kunnande, både som fiskare och i konsten att välja den rätta flugan. I denna film visar flugbindaren Johan Klingberg hur du binder och fiskar med sju av Hans Lidmans favoritflugor.

Genom att följa de mycket pedagogiska instruktionerna ges du här möjlighet att lära dig mängder av nödvändiga trix, som används vid klassisk flugbindning. Via spännande flug­fisken får du dessutom lära dig hur du bäst fiskar med flugorna.

 

FLUGFISKERESOR

Följ med oss på fiskeäventyr jorden runt! Med flugspön i bagaget finns det mycket att upptäcka.
Vi fiskar öring i bergen på Nya Zeeland, jagar stor tarpon i Mexico, smyger efter bonefish på Kuba och nymfar gråharr i Bosnien.
Hur många fiskeplatser man än besökt finns det alltid något nytt att upptäcka. Nya länder med spännande kulturer, nya fiskarter och framför allt nya fiskekamrater. Det här är tjusningen med flugfiskeresor!


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^