Filmpaket 4 JAKT

0 mm,
Artikelnr. X004

757:-
VIP-pris 199:-

Bli VIP-medlem nu

SVENSK BÄVERJAKT NR 1

Speltid 70 min
Artikelnr. 7320470100530

Följ med på bäverjakt, där bävrarna kretsar kring kanoten och upplev spännande smygscener på bäver i vårgrönskan. Här kommer vi djuren nära och får se många fina skottscener under alla de olika jaktformer som bävern kan jagas på. Du får följa med tre dalkarlar under en hektisk period under vårmånaderna april och maj. Du bjuds även på en rad tips och trix för att lyckas med din jakt.

Bäver har en jaktbar stam i många delar av landet, men ganska få utövar den, trots att man inte behöver någon dyr utrustning. Den här filmen kommer att öka utövarantalet rejält. Filmen visar något nytt när det gäller bäverjakt och för dig som redan är en inbiten bäver­jägare kommer garanterat att längta tills du får skjuta ut kanoten.
 

SÄLJAKT nr 1

Speltid 60 min
Artikelnr. 07350065730804

 

Spännande sekvenser och ofattbart vackra vyer utlovas.
En riktigt spännande jaktform som är långt svårare än man kan tro. Men trots blöta förhållanden och kalla vindar utlovas mycket säl och spänning.

Kikarspaning från båt och skytte från kobbar och skär! Filmen ger dig mycket tips och trix för en lyckad säljakt.
 

SVENSK LODJURSJAKT nr 1

Speltid 60 min
Artikelnr. 7320470100387

Nu får du möjlighet att följa med på äkta Svensk lodjursjakt. Filmen ger dig som tittare förutom en hel del unika jaktsekvenser på lodjur även en del tips för en lyckad lodjursjakt såsom val av hundar, spårning samt val av vapen. Filmen kommer att ge dig som tittare en rad unika jaktupplevelser. Jakten och lodjurets beteende skiljer sig en hel del, beroende på i vilken del av landet du jagar i. I filmen guidas du av rovdjursjägaren Rasmus Boström på klassisk fjälljakt i norr samt lodjursjakt i södra delarna av Sverige.

Filmen är producerad och filmad som en jaktdagbok, där du som tittare guidas igenom olika avsnitt. Filmen kan också ses som en hel jaktfilm.


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Trevliga böcker och väldigt bra service! /Bengt

Ikoner footer
^ Upp ^