Filmpaket 11 JAKT


Artikelnr. x011

777:-
VIP-pris 199:-

Bli VIP-medlem nu

BOCKPREMIÄR +Tillvaratagande +bonus

+ Tillvaratagande av Rådjur och Hjort + Dianas stigar - Bockjägaren 2
Denna film som behandlar jakten efter råbock är lite annorlunda producerad jämfört med våra andra jaktfilmer. Filmen skildrar våra egna bockpremiärer under några säsonger. Det bästa från serien Jaktlust. Du bjuds på många spännande situationer och får en hel del tips och råd inför din egen jakt. Thomas Ekberg förklarar också hur du lockar med buttolo.
 

DREVJAKT PÅ BJÖRN

Detta är första gången som drevjakt på brunbjörn visas på svensk film - en magnifik jaktupplevelse!
Följ med en grupp jaktsugna svenskar till de vilda och sägenomspunna bergen i Transylvanien . Jägargruppen, som består av både av vana björnjägare och de som aldrig sett en björn innan, vet inte riktigt vad som väntar. Men de får uppleva en björnjakt som överträffar deras vildaste förväntningar.

 

PÅ JAKT MED BJÖRNHUNDAR

I denna film får vi följa med den kände hunduppfödaren och storviltsjägaren Odd Ivar Rønningsgrind och hans björnhundar på jakt i Kanada. Han jagar med sina två gråhundar och sin östsibirska laika och vi får uppleva spännande skottillfällen med fällda björnar med de norska björnhundarna. Jakterna är tillsammans med Bart Lancaster, Nord-Amerikas främste hundjägare.

 

 

 


Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+

Prenumerera på nyhetsbrev

Väldigt tillmötesgående personal och snabb leverans. Jag kommer tillbaka! /Olof
Ikoner footer
^ Upp ^